صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مسافری از بندرعباس: چرا با وجود صرف هزینه‌های بسیاری که شهرداری مشهد در زمینه توسعه پارک‌ها انجام داده، به میهمان‌های امام رضا (ع) اجازه نمی‌دهد که داخل محوطه پارک‌ها و فضای سبز چادر بزنند؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهروندی در پیامی به صدای مردم می‌گوید: ما از بندرعباس راهی مشهد شده‌ایم. در جای‌جای شهر ما مسافر هر جایی بخواهد به‌راحتی چادر برپا می‌کند و هیچ‌کسی مانع برپایی چادرش نمی‌شود، اما در شهر مشهد، به نحو دیگری است و اجازه این کار را نمی‌دهند.

او در ادامه می‌افزاید: این نقد را به شهرداری مشهد دارم که چرا با وجود صرف هزینه‌های بسیاری که شهرداری این شهر در زمینه توسعه پارک‌ها انجام داده و شهر را قشنگ و نونوار کرده است، به میهمان‌های امام رضا (ع) اجازه نمی‌دهد که داخل محوطه پارک‌ها و فضای سبز چادر بزنند و ساعتی را استراحت کنند؟

او درباره نارضایتی زائران از این نوع برخورد‌ها می‌افزاید: این طور رفتار‌ها سبب نارضایتی برخی زائران بی‌جا‌و‌مکان است. مگر همه توان پرداخت هزینه‌های سرسام‌آور اجاره کوتاه‌مدت خانه شخصی، هتل و مسافرخانه را دارند؟ از طرفی تعداد مسکن‌هایی که ارزان‌تر است و در اختیار زائر قرار می‌گیرد، محدود است و به سرعت پر می‌شود و به امثال من نمی‌رسد.
او پیشنهادی نیز دارد: بهتر است مدیران شهری مشهد فضایی را برای چادر زدن زائران اختصاص دهند تا آنها هم بتوانند بی‌دغدغه و اقتصادی، به مشهد سفر کنند.

معین‌رضا فرخنده، مسئول امور روابط عمومی معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد درباره گلایه این زائر می‌گوید: برخی شهروندان و هم‌وطنان این انتظار را از شهرداری مشهد دارند که به آنها اجازه دهد هر جا فضای خالی در شهر دیدند، بدون توجه به پیامدهایش چادر برپا کنند، اما به دلایل موجه و استاندارد‌های سفر و منظر شهری و دیگر علل، چادرزدن هم‌وطنان در سطح بوستان‌ها و فضای سبز، ممنوع است و صرفا در بوستان زائرپذیر غدیر زائران می‌توانند از چادر مسافرتی برای اسکان استفاده کنند.

یکی از بهترین زیرساخت‌های زائرمحور مشهد، بوستان زائرپذیر «غدیر» است. بوستانی که ظرفیت ۱۲ هزارنفر دارد. در این بوستان امکانات کاملی مانند آلاچیق و سکو با امکان نصب چادر، شهربازی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع، جایگاه شارژ تلفن همراه، ۱۶۴ چشمه سرویس بهداشتی در ۱۱ ساختمان ثابت و سیار و حمام برای اسکان و رفاه زائران درنظر گرفته شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.