صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آخرین وضعیت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت (۱۲ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۲۲۳۵
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
  • ۲۳
رامین اناری گفت: مدیران جدید سازمان امور استخدامی معتقدند که حذف پیمانکاران برای دولت بار مالی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، تصویب طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت، بیشتر از آنچه معمول است، به درازا کشیده؛ اکنون بیش از چهار یا پنج ماه است که این طرح بعد از سه سال رفت و برگشت میان مجلس و شورای نگهبان، به مجمع تشخیص مصلحت رفته و در آن نهاد در انتظار تایید نهایی معطل مانده است.

«رامین اناری» نماینده جمعی از کارگران قراردادی و شرکتیِ مشمول طرح ساماندهی در مورد پیگیری‌ها در زمینه تصویب این طرح گفت: روز دهم مهرماه به اتفاق آقای نوروزی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با آقای سلمانی معاون توسعه و منابع انسانیِ سازمان امور استخدامی کشور که به تازگی به این پست منصوب شده‌اند، جلسه داشتیم تا در مورد طرح ساماندهی و لزوم تصویب آن صحبت کنیم؛ حاضران در جلسه توافق داشتند که شرکت‌های پیمانکاری و دلّال نیروی انسانی، نافی عدالت هستند و نظام برده‌داری نوین به راه انداخته‌اند.

این فعال کارگری در ادامه افزود: آقای سلمانی در پاسخ به اظهارات ما گفتند ما به همه این مسائل اشراف داریم و از همه مشکلات اطلاعات کافی داریم؛ ایشان با تاکید بر نقش مخرب شرکت‌های پیمانکاری اذعان داشتند که موافقِ طرح ساماندهی استخدام و تصویب و اجرای آن هستند. به گفته ایشان، آقای رفیع‌زاده رئیس جدید سازمان امور استخدامی کشور نیز با طرح ساماندهی و حذف پیمانکاران موافق هستند؛ ایشان تاکید کردند که اجرای طرح ساماندهی به هیچ وجه بار مالی ندارد و حذف پیمانکاران به هزینه‌های سربار دولت نمی‌افزاید.

به گفته اناری، آنچه در نشست دهم مهر دیدیم این بود که خوشبختانه مدیران و روسای جدید سازمان امور استخدامی کشور، آن ۱۲۰ همت بار مالیِ ادعاییِ طرح ساماندهی را که آقای میثم لطیفی و معاونان ایشان قبلاً بار‌ها مطرح می‌کردند و با استناد به آن مانع تصویب طرح ساماندهی و حذف پیمانکاران می‌شدند، قبول ندارند.

مدیران اسبق سازمان امور استخدامی با این ادعا که اجرای طرح ساماندهی در نهاد‌های دولتی، عمومی و خصولتی حدود ۱۲۰ همت بار مالی سربار دارد و دولت نمی‌تواند از پس این هزینه هنگفت بربیاید، در مراحل مختلف با تصویب این طرح مخالفت شدید می‌کردند؛ آنها با برگزاری جلسات مکرر با نمایندگان مجلس و اعضای شورای نگهبان و رایزنی با آنها، اصرار داشتند که به دلیل این بار مالی سنگین نباید تصویب و پیاده‌سازیِ طرح ساماندهی در دستور کار قرار بگیرد؛ در واقع مقابل تصویب طرح می‌ایستادند.

 اناری، اما می‌گوید «مدیران جدید سازمان امور استخدامی در نشست دهم مهرماه به صراحت گفتند این ادعا را قبول ندارند و معتقدند که حذف پیمانکاران برای دولت بار مالی ندارد».

این فعال کارگری با ابراز خوشوقتی از این موضع‌گیری تاکید کرد: در واقعیت طرح ساماندهی و حذف واسطه‌ها از تمام نهاد‌های دولتی، عمومی و خصولتی کشور، هیچ‌گونه بار مالی ندارد؛ نه تنها هزینه سربار ایجاد نمی‌کند بلکه با از میان برداشتنِ واسطه‌های سودجویی که بخش قابل توجهی از هزینه‌های مربوط به مزد و حقوق کارگران را برای خودشان برمی‌دارند و به جیب می‌زنند، موجب صرفه‌جویی معنادار می‌شود؛ به عبارتی اجرای این طرح از بار مالی دولت می‌کاهد و هزینه‌های مربوط به حقوق و دستمزد را کاهش می‌دهد.

نماینده جمعی از کارگران شرکتی و قراردادیِ مشمول طرح ساماندهی در ادامه اضافه می‌کند: آقای سلمانی تاکید کردند که طرح ساماندهی بار مالی ندارد؛ ایشان به قوانین این حوزه نیز مسلط بودند و قرار بر این شد که جلسه‌ای با مدیران سازمان برنامه و بودجه داشته باشند و در مورد این مسئله توضیحات لازم را ارائه دهند.

او ادامه می‌دهد: ایشان اعلام کردند به زودی به صورت کاملاً کارشناسی و مستدل به مدیران دولت و به طور مشخص مدیران سازمان برنامه و بودجه توضیح خواهیم داد که طرح ساماندهی بار مالی ندارد؛ به گفته ایشان باید دولت توجیه شود که آنچه در جریان طرح ساماندهی و اجرای آن اتفاق می‌افتد، فقط تبدیل وضعیت نیروهاست، آنهم نیرو‌هایی که سال‌هاست در مجموعه‌ها مشغول به کار هستند و قرار نیست هیچ نیروی جدید اضافه شود، لذا بار مالی استخدام معنایی ندارد.

اناری می‌افزاید: ایشان پاسخ ایرادات مجمع تشخیص را نیز به صورت شفاهی به ما ابلاغ کردند و اعلام نمودند که ایرادات وارد نیست و باید این نهاد را نیز قانع کنیم. مقرر شد جلساتی در روز‌های آینده برگزار شود و در نهایت، رئیس جمهور با کمیسیون اجتماعی مجلس همراه شود تا این مسئله یکبار برای همیشه حل شود و با ورود رئیس جمهور، مجمع تشخیص نیز طرح را تصویب نماید.

این فعال کارگری با تاکید بر اینکه نشست دهم مهر مثبت بود و امیدواریم اتفاقات خوبی در راه باشد و انتظار کارگران شرکتی و قراردادی نهاد‌ها بیش از این به درازا نکشد، تصریح می‌کند: طرح ساماندهی ناظر بر حدف پیمانکاران و واسطه‌هاست و منجر به عقد قرارداد مستقیم با کارگرانی می‌شود که سال‌هاست در نهاد‌های مختلف زحمت می‌کشند، اما پاداش این زحمات به جیب دیگران سرازیر می‌شود.

اناری در پایان اضافه می‌کند: ما تاکید می‌کنیم و با دلیل و مدرک هم این ادعا را ثابت می‌کنیم که طرح ساماندهی نه تنها هزینه سربار و بار مالی برای دولت ندارد، بلکه منفعت‌بخش هم هست و از هزینه‌های مازاد دولت می‌کاهد؛ تا امروز بخش قابل توجهی از هزینه‌های حقوق و دستمزدِ دولت به جیب پیمانکاران رفته است و اگر منصفانه نگاه کنند، حذف پیمانکاران به نفع همه است حتی خودِ دولت.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
ناشناس
۰۷:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۶
اخرش چی هی نامه تو رفت و برگشته .هر کی رو بخوان یه شبه تایید و ثبت میشه.سالهاست نامه تو رفت وبرگشته دیگه شورشو دراوردین حق ملت رو بدین
نعمت اله عبادی
۰۴:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۶
میثم لطیفی خیانتی بزرگی کرد در حق همه ارگران وباید محاکمه قضایی بشود
نا شناس
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۴
باسلام واقعا از شماها که به فکر قشر زحمت کش کارگر هیستید نهایت تشکر را داریم همسرم 4 سال در قسمت خدماتی شهرداری کار می کنه هر سری هم پیمان کار یه مقدار از حقوقشو کم میکنه اگر این شرکتهای پیمانکاری جمع شه رسمی شه حق ما قشر کار گر ضایه نمیشه حداقل امنیت شغلی داریم هر سری یه پیمانکار جدید وکلی هزینه ی طب کار می پردازیم من نمی دونم هر سری یه سوءپیشینه میگیرن برای چیه یعنی طرف ظرف 3 ماه خلاف کار می شه یا چی؟
علی اکبر بخشی پور
۱۷:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۴
آقای اناری آیا اطلاع دارید دولت شهید رئیسی فقط آن دسته از کارکنان شرکت نفت و...که اعتصاب کرده بودند را تبدیل وضعیت کرد و بقیه را بی خیال شد؟ این هم از دولت شهید رئیسی!
محمد
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۴
سلام و درود بر نمایندگان منتخب مردم و جناب آقای اناری که درود خدا بر او باد پیگیر و به نتیجه رسیدن این طرح بزرگ است و آن شاا.. که به زودی خبر خوشحالیش به گوش کارگران زحمتکش برسه و یادی کنیم که مخالفان این طرح آقای لطیفی خدا از سر تقصیرات شما نگذره که مانع به سرانجام رسیدن این بودید
میرزا
۰۲:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۴
شورای نگهبان تا کی میخواهید الاف کنید کارگر شرکتی را ؟ فکر کردن نداره ! قانونی بگذارید که مثلا پرسنل شرکتی بالای ۵ سال قرارداد مستقیم ببنده و این نوبت هم رعایت بشه ... کارگری که ۱۰ الی ۲۰ سال سابقه و با سابقه چند تا شرکت شهرداری تهران چرا امنیت شغلی و حقوق و مزایاش را میخورند و توی جیب شرکتها میره به عنوان دلال !؟؟؟ نکنه هیات مدیره شرکتهای شهرداری خود مدیران شهرداری هستند که مخالفت میشه !؟ خواهشا این اوضاع کارگران شرکتی شهرداری را هرچه زودتر حل کنید . مثل روز مشخصه که بار مالی نداره و فایده برای خود سازمانها هم داره چون بخشی از هزینه ها تو جیب شرکتها میره ... چرا جلوی ظلم کارگران زحمت کش شرکتیها نیستید ؟؟ ۳ ساله دارید فکر میکنید . لطفا روراست و شفاف باشید .
سیامک
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
خدا نگذره از کسانی که بی دلیل این طرح رو تصویب نکردن و ما کارگران زحمت کش رو نا امید کردند...انشالله در دولت جدید سریعا تصویب شود.
مهران
۲۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
سلام.شماها که میگین این طرح بار مالی ندارد پس چرا میگین این طرح اجرابشه از نظر مالی به نفع کارگران است
بی نام
۲۱:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
متاسفانه قشر ضعیف نیروهای شرکتی هستند که خیلی ها بیشتر از پانزده سال سابقه دارند واقعا ظلمه که بیشتر کارها در هر دستگاهی رودوش شرکتی ها است با حقوق کم و اینکه امنیت شغلی هم ندارن الان چهار سال است که مصوبه بین مجلس و کشاندن مصوبه به مجمع تشخیص باعث شده کلا مغایر شناختنش خنده دار نیروی دو سال سابقه رسمی میشه و......
ناشناس
۲۰:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
با سلام اين دور از انصاف و دور از عدالت است که نیروی قراردادی و شرکتی عمرشو در یک دستگاه دولتی سپری کند جوان اش را هدر دهد بر لیسانس و ارشد بگیرد و تجربه کسب کند استخدام نشه اما با آزمونهای کذایی که طرف در آزمون کتبی دستگاه اجرایی قبول می شود اما در دستگاه اجرایی و سازمان مصاحبه گر پارتی دارد یک فرد صفر کیلومتر استخدام می‌شود حتی نمره اش اعلام نمی‌شود این جای تاسف دارد افرادی با ۱۰ سال خدمت و 1۵ سال خدمت و ۲۰ سال خدمت هنوز قراردادی هستند واقعا چطور تشخیص مصلحت نظام اینو را نمی بیند چطور دیگران‌ یک روز نیروی رسمی می‌شوند چه عدالتی است
یوسف
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
۳۰ سال بعد
دولت:بار مالی دارد
مجلس:بار مالی ندارد
و..........??
ای کارگران ساده دل
ناشناس
۱۷:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
کدوم دولت. شمامیگید مبسرکلاس منظور شماست
جعفر
۱۴:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
وخداوند برا میثم لطفی ومعاونتاش نسازد انشاالله که نیست ونابود شوند هرچی آدم ظالم که رد راس کار بودن
رحیم ریزوندی
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
خدا برای آنهایی که سنگ اندازی جهت تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی شهرداری مکنن نسازه
مرتضی معین
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
خدالعنت کنه کسی رو سنگ اندازی میکنه
مهدی
۱۲:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
ماده 17یاهمان شرکتی آموزش و پرورش هستیم 9ماه ماه حقوق هرماه20روزحقوق وبمه فروردین 10روزخرداد5روز3ماه تابستان قطع حقوق میشیم
توراخداتوراقرآن یه فکر بردارین به حال ما
قراردادی
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
ممنون. از اقدامات بزرگواران جهت حذف شرکت های پیمانکاری
اما. جانب‌ اناری گویا در این جلسه کارکنان قراردادی فراموش شده ااند. در وزارت نفت پرسنل قرار دادمستقیم نیازمند تبدیل وضعیت و حمایت و ارتقا هستند
علی
۱۱:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
اینها فقط ادعای مسلمان بودن و دارن اینها طعم فقر و نچشیدن چه ميدونند فقر و نداری چیه پس باید مخالفت کنند . خدایا حق مارا از مسئولین بی داریت و بی کفایت بگیر
اینها هیچ وقت جلو زن و بچهخجالت نکشیدن
نیروی شرکتی شهرداری زنجان
۱۵:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۲
هیچ خبری نیست همش امید واهی....
ناشناس
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۲
شورای نگهبان که باید حافظ حق کارگر باشه گارگری که تو خرج و دخل خانواده خودش مونده حالا شرکتهای پیمانکاری شهرداریها هم دستشون تو جیب اون کارگراست حالا شورای نگهبان هم برای حذف شرکتهای پیمانکاری شهرداریها سنگ اندازی با بهانه بار بالی برای دولت در حالی که کارشناسان و حتی برخی از مسولین هم این بار مالی رو رد میکنن حالا یه سوال وقتی بار مالی آنچنانی برای دولت نداره چرا حدود سه سال هست شورای نگهبان این طرح رو تایید نمیکنه و بین مجلس و شورای نگهبان رد و بدل میشه اینجا مجلس تمام کمکی که میتونسته انجام داده حتی چندبار هم راهکار مفید داده و نمایندهای مجلس ثابت کردند بار مالی آنچنانی برای دولت نداره اما شورای نگهبان چرا سنگ اندازی میکنه و حداقلش چرا این طرح رو سه سال تکلیفش مشخص نمیکنه ... شورای نگهبان بدنبال عدالت و حق کشی و ضعیف کشی در غزه و لبنان میگرده درحالی که حق هزاران کارگر رو حدود سه سال معطل گذاشته کارگرانی که در اجاره و قسط و مدرسه و کرایه های سنگین و ظلم پیمانکارانی که دست در جیب کارگران دارند به ستوه آمدند و به عینه همه دارند میبینند و این در و اون درش میکنن بعد دنبال گرفتن حق در غزه و لبنان و یمن و فلان جا هستند.. دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس ایشالا که مجلس غیور و مردمی با حمایت مردم که خود نماینده همین مردم هستند پیگیر باشند و نگذارند حق کارگر تو جیب برخی ها برود درود و هزاران درود برمجلس که پشت سر کارگران زحمتکش هستند خواهشمندیم این طرح رو بزودی به سرانجام برسانید که هزاران کارگر دعا خیرشان نصیبتان بشه هزاران نفرین کارگران هم نصیب کسانی که در گرفتن حق کارگر مظلوم کوتاهی میکنند ...
حسین
۱۱:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۳
چون پروژه‌ای شهرداری درصورت وصعت ۱۵۰ کارگر میزنن بعد ۳۰ تا کارگر دارد۰ ۱۲ نفرو به جیب میزنن چرا باید رانتشون ازبین بره خاسستین بیان ببینید
میرزا
۰۲:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۴
احسنت . شرکتهای تابعه شهرداری دارند کلاهدمیزارند سر کارگر روز روشن . چرا کارگرانی که ۲۰ سال محل کارشان ثابت بوده و تو املاک شهرداری زحمت کشیدن و جوانیشون را گذاشتن ۳ بار شرکت عوض کنند و پایه سنوات خدمتشون را صفر کنند و کارگر را انگار از روز اول قرارداد میبندند و تمام مزایا را نابود میکنند . چرا شورای نگهبان ظلم را نمیبینه مگر مسلمان نیستید !؟ حداقل کارگری که بعد ۵ سال زحمت در شرکتی بوده را قرارداد مستقیم ببندید ، دوما کارگرانی که با سابقه اندک و پارتی دار چرا باید بره تو شهرداری ...؟ اینقدر فکر کردن نداره نوبتی و صفی کنید. تا کی باید ظلم شرکتهای تابعه شهرداری را تحمل کنند شرکتهایی که هیچ خاصیت نداره و دلالی بیش نیستند و بودجه و درامد شهرداری را حرام میکنندو زورشان به کارگر میرسه و هنری ندارند
ناشناس
۰۲:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۴
درود بر شما .خدایش چرا بهانه میارید بعد سه سال ، مسئله سختی نیست که کش پیدا کرده . میتونید قانونی بزارید که کارگر بعد چند سال شرکتی ، قرارداد مستقیم بشه و عدالت و نوبت هم رعایت بشه و شرکتهاتون هم نگه دارید که به کلاستون بر نخوره و سیستمتون هم بهم نخوره .... بابا ارتش سربازی هم که طرف میره بعد مدتی سردوشی میگیره و قدیمی میشه ارتقاء پیدا میکنه چرا این شرکتها اینجوری میکنند طرف ۲۹ سال سابقه شرکتی شهرداری داره و ۴ تا شرکت عوضش کردند و الان میخواد بازنشسته بشه با حقوق مزایای مثل کسی که تازه استخدام شده باید بازنشسته آخه این درسته این حقه این عدالته !؟ رحم ندارید خدا وکیلی . همش سود نصیب شرکتها شده توی این سالها