صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دادگاه اکبر طبری، آزمون قوه قضائیه

  • کد خبر: ۲۹۶۱۸
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۰
کار مهم آقای طبری سود بردن از قوانین موجود و بسته شدن راه احقاق حق در پرونده‌ها و پناه بردن افراد به امثال طبر‌ی‌ها است.
به گزارش شهرآرانیوز، برگزاری اولین جلسه دادگاه اکبر طبری از مقامات پیشین قوه قضائیه و دیگر متهمان پرونده فساد در دستگاه قضایی موجی از واکنش را در بر داشته است. از روز گذشته رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی به بررسی این اتفاق پرداخته‌اند و توجه ویژه‌ای به آن نشان داده‌اند.

امروز روزنامه‌ها از زوایای مختلف به تحلیل این دادگاه پرداخته‌اند. نکته‌ مشترک در اغلب روزنامه‌های اصلاح@طلب و اصولگرا این است که آن‌ها از اقدام قوه قضائیه تقدیر و آن را روبه جلو ارزیابی کرده‌اند.

روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد روز یکشنبه را "روز بزرگ عدلیه" خوانده و در گزارشی نوشت "امید است همان‌طورکه تاکنون شفافیت یکی از اصول رسیدگی به این پرونده بوده، با ادامه این شفافیت با ادامه برگزاری علنی جلسات دادگاه، گامی دیگر در راستای عدالت و جلب اعتماد عمومی برداشته شود.
 
آسیب شناسی حقوقی
نعمت احمدی حقوقدان و وکیل دادگستری در اعتماد یادداشتی منتشر کرده و آسیب شناسی از اشکالات ساختاری و حقوقی در قوه قضائیه داشته اشت. او با بیان این که "شخصا به پست و سمت آقای اکبر طبری کاری ندارم و همین‌طور به جایگاه او که - اتاق کارش نزدیک دفتر رییس قوه قضاییه بود کاری ندارم-" تاکید کرده است: «بستری که این امکان را برای افرادی مانند طبری فراهم می‌آورد، مهم است. او به واسطه‌های نزدیکی به رییس قوه قضاییه توانست - به پرونده‌هایی که برای خود و اطرافیانش آب و نان آنچنانی داشت ورود کند و موضوع مهم همین جاست که – باید این بستر را واکاوی کرد و آن را از بین برد.»

او در بخش دیگری از یادداشت خود از وضعیت قوانین کنونی کشور انتقاد کرد. احمدی نوشت: «کار مهم و اصلی آقای طبری سود بردن از قوانین موجود و بسته شدن راه احقاق حق در پرونده‌ها و پناه بردن افراد به امثال طبر‌ی‌ها است.»

این وکیل دادگستری همچنین از ضعف نظارتی در قوه قضائیه را نیز موثر دانست و افزود: «دو ماده قانونی هست که ابزار دست امثال طبری است و با تکیه بر این مواد قانونی، توانستند دستور رسیدگی مجدد را از دیوان عالی کشور یا ریاست محترم قوه قضاییه بگیرند، طبیعی است کسی که رای قطعی محکومیت از محاکم را در دست دارد اگر کسی به او مراجعه کرد و گفت که می‌تواند رای قطعی و نهایی را دوباره به نفع او به جریان بیندازد و تضمین بدهد که رای جدید به نفع او صادر خواهد شد، درست مخالف آرای موجود، کمتر کسی است که در مقابل چنین وسوسه‌ای تسلیم نشود.»
 
احمدی نوشت: "شگفت كه در دوران رياست آملی لاريجانی، از او نپرسيدند ثروت نجومی‌اش را از كجا آورده است و به عنوان مثال همين پنت‌هاوس صدها ميلياردی را چگونه با حقوق كارمندی خريده است؟ آيا رييس او و بازرسان و همكاران او حتی يك بار هم به او شك نكردند؟"
 
او این پرونده را "آزمون قوه قضائیه" دانست. 
منبع:فرارو
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.