به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدنصرالله سجادی بیان کرد: در ورزشهای رزمی مانند ووشو، کاراته، تکواندو زنان ایرانی بسیار رشد کردهاند و در مسابقات جهانی و المپیک مدال آوردهاند که این موضوع نه کمسابقه که بیسابقه است، زیرا تا پیش از آن (چه قبل از انقلاب و چه بعد از آن) بانوان ورزشکار ایرانی در هیچ رشتهای مدال المپیک کسب نکرده بودند.
به گفته وی خانمها با توجه به علاقهمندیها و انگیزههایی که دارند، خیلی به ورزش روی آوردهاند. معتقدم ورزش برای عموم زنان و برای سلامتی آنان لازمتر از حتی مردان است، زیرا آنها به عنوان مادر و ستون خانواده باید سالم و با نشاط باشند تا بتوانند به اعضای خانواده، فرزندان و کارهای دیگرشان رسیدگی کنند.
مشاور عالی کمیته ملی المپیک ورزش معتقد است: در سطح حرفهای اوضاع ورزش بانوان در کشور چندان تفاوتی با سطح جهانی ندارد، از ۱۳۹۳ فدراسیون بینالمللی ورزشی، در ایران حدود ۵۰ رشته وجود دارد که از این تعداد به جز ۲ یا ۳ مورد، بانوان ما در بقیه رشتهها فعال هستند.
به گفته سجادی، زنان در مدیریت فدراسیونهای ورزشی نیز سهم ناچیزی دارند. این سهم در سطح جهانی و حتی در کشورهای غربی به ۲ درصد نیز نمیرسد. در طول تاریخ کمیته بینالمللی المپیک (IOC Members) یعنی از سال ۱۸۹۴ تاکنون، همواره تعداد زنان بسیار کمتر از تعداد مردان بوده است.
وی با اشاره به ارتقای ورزش بانوان ایران در سطح حرفهای و بین الملل، گفت: در حال حاضر دستاورد بانوان ایراندر بازیهای آسیایی از یک تا ۲ مدال به ۱۳ تا ۱۴ مدال رسیده است.
منبع: ایرنا