به گزارش شهرآرانیوز؛ نگارا هاشمی، استاد کارگاه نمایشگاه «هنر طوفان» گفت: هدف اصلی، برگزاری نمایشگاهی از آثار هنری چیدمان، پرفورمنس و ویدئوهای هنری جدید بود. با توجه به اینکه در دانشگاهها و مراکز علمی رشتههای هنرهای جدید تدریس نمیشود، هنرمندانی که در این رویداد شرکت کردند عمدتاً از رشتههای تجسمی مانند مجسمهسازی یا دیزاین، نظیر گرافیک و تصویرسازی بودند و شاید آشنایی زیادی با هنرهای جدید نداشتند. به همین خاطر، این ورکشاپ به مدت سه روز برگزار شد تا هنرمندان ضمن آموزش و آشنایی با این رشتهها، بتوانند ایدههای اولیه خود را طراحی و پیاده کنند.
هاشمی با اشاره به چگونگی انتخاب آثار بیان کرد: من به عنوان استاد کارگاه، پرزنتیشنهایی را درباره هنرهای جدید انجام دادم و یک روز به آموزش، پرسش و پاسخ با هنرمندان اختصاص یافت.
او ادامه داد: طی دو روز بعد، هنرمندان ابتدا ایدههای خود را طراحی کردند و در حضور چند استاد دیگر به تکمیل ایدهها و رساندن آنها به مراحل اجرایی پرداختند. روز سوم نیز مرحله ایدهپردازی متوقف شد و از هنرمندان خواسته شد که در یک جلسه داوری شرکت کنند و به کارهای خود و دیگران امتیاز دهند که نهایتاً از میان ۶۲ اثر، ۱۵ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شد.
به گفته هاشمی، برگزاری نمایشگاههایی مانند «هنر طوفان» میتواند به شناخت و نمایش ظرفیتهای هنر معاصر و هنرهای جدید کمک کند. در بلندمدت، هدف این است که این آثار تنها پاسخی به یک واقعه نباشند، بلکه خروجیهای هنری ملموسی را به نمایش بگذارند که بر مخاطبان و جامعه هنری تأثیرگذار باشد و به پیشرفت هنر در این زمینهها کمک کند.
استاد کارگاه نمایشگاه «هنر طوفان» با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و ارتباط این نمایشگاه با این موضوع، اضافه کرد: خانم سلیمی نمین پروژهای داشتند که شامل تصاویری از جنازهها بود. در پی حمله به یک بیمارستان غزه ۲۰۰ نفر از افرادی که در آنجا بودند به شهادت رسیدند.
او افزود: هنر به این حوادث شکل و معنا میدهد و ما را به نقطهای مشخص از زمان و مکان بازمیگرداند. این کارکرد هنر است که به ثبت این لحظات تاریخی کمک میکند.
منبع: برنا