صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | فعالیت بیش از ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان در خراسان رضوی + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۷۸۲۳
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور صبح امروز (۱۲ آبان ۱۴۰۳) از شرکت‌های پارک علم و فناوری خراسان بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین افشین در جریان بازدید از پارک علم و فناوری خراسان که با حضور احسان عظیمی‌راد، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، برگزار شد، در جمع خبرنگاران به تشریح جزئیات سفر دوروزه خود پرداخت و اظهار کرد: در این سفر که از ظهر روز جمعه آغاز شد، هفت هدف اساسی در دستورکار قرار دارد و علاوه بر دیدار با نخبگان استان و بازدید از چهار شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک و شهرک صنعتی توس، بهره‌برداری از دو پروژه زیرساختی در استان و نیز آغاز عملیات اجرایی برج فناوری هوش مصنوعی از برنامه‌های این سفر است.

وی افزود: خراسان رضوی از نظر تعداد شرکت‌های فعال در حوزه ICL، بعد از تهران در رتبه دوم کشور قرار دارد و به همین منظور، برای تجمیع همه این شرکت‌ها و ایجاد هم‌افزایی در مجموعه‌های دانش‌بنیان، با دستور رئیس‌جمهور مقرر شده تا پایان سال ۱۴۰۶، برج بزرگ فناوری در ۱۰ طبقه در زمینی به مساحت دو هزار مترمربع در اختیار واحد‌های اداری و شرکت‌های فناور قرار بگیرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به فعالیت بیش از ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: طبق برنامه هفتم براساس ظرفیت‌های ذاتی استان مقررشده تا تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به دوهزار شرکت افزایش پیدا کند، اما با وجود ضرورت افزایش تعداد، محور فعالیت فناورانه خراسانی‌ها باید به همین سبک حفظ شود یعنی همان‌طور که امروزه بیشترین تمرکز شرکت‌های استان بر حوزه‌های IT، تجهیزات پیشرفته و مواد شیمیایی است، همین وضعیت حفظ شود.

وی ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های ذاتی خراسان رضوی مربوط به حوزه کشاورزی است و به همین دلیل، برنامه‌ریزی شده تا در این حوزه، فعالیت‌های فناورانه موردحمایت قرار بگیرد. یک نمونه از این بحث، همین موضوع زعفران است که باید در سایه طرح‌های فناورانه، از کاشت تا استحصال و بسته‌بندی آن متحول شود.

افشین با تأکید بر اینکه در سال آینده بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کشور درنظر گرفته شده است، تصریح کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون درآمد شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان رضوی حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان بوده که از این میزان، ۱۴ همت مربوط به ارائه خدمات و مابقی از فروش محصولات حاصل شده است. به موازات این، ما هنوز باور داریم که باید صادرات محصولات دانش‌بنیان بسیار بیش‌تر از اینها افزایش پیدا کند و به‌خصوص با توجه به موقعیت جغرافیایی خراسان رضوی، این استان می‌تواند دروازه صادرات به همسایگان شرقی باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.