صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ساخت ۹۳ مجموعه ورزشی در ۳ سال اخیر برای مشهد

  • کد خبر: ۳۰۲۹۳۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
در ادامه سلسله‌جلسات دیدار مردمی رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر مشهد، سیدحسین علوی‌مقدم در مسجد حضرت‌رسول (ص) در کوی امیرالمؤمنین (ع) و محله خیبر میهمان اهالی این منطقه بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کوی امیرالمؤمنین (ع) از مناطق قدیمی و باسابقه مشهد در منطقه ۲ شهری است که اگرچه سابقه درخشانی در هویت فرهنگی جهان‌شهر برکت و کرامت دارد، اما اهالی آن با مشکلات متعددی دست‌به‌گریبان هستند. افزایش گستره پوشش ناوگان اتوبوس‌رانی، ارتقای سرانه‌های خدماتی و توسعه مساجد به عنوان سه مطالبه اصلی و فراگیر مردم در این منطقه بوده است.

بر‌همین‌اساس و در ادامه سلسله‌جلسات دیدار مردمی رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر، سیدحسین علوی‌مقدم در مسجد حضرت‌رسول (ص) در کوی امیرالمؤمنین (ع) و محله خیبر، میهمان اهالی این منطقه بود تا از مشکلات، دغدغه‌ها و مطالباتشان خبردار شود.

اتوبوس‌های جدید، در راه حاشیه شهر

وی در پاسخ به مطالبه فراگیر اهالی درباره ایجاد خطوط جدید اتوبوس برای کوی امیر و محلات آن، تصریح کرد: با بیش از ۱۷۰۰ دستگاه اتوبوس، مشهد پس از پایتخت، حائز بیشترین تعداد اتوبوس در‌حال‌خدمت در بین کلان‌شهر‌های کشور است. از نظر عمر ناوگان حمل‌و‌نقل درون‌شهری هم مشهد در رتبه نخست کشور قرار دارد؛ البته برنامه‌ریزی شده تا در یک ماه آینده، بیست‌سی اتوبوس جدید وارد چرخه خدمت‌رسانی شود. قرار است بخش درخورتوجهی از اتوبوس‌های جدید بر محلات کم‌برخوردار و حاشیه شهر متمرکز باشد.

احداث ۹۳ فضای ورزشی در ۳ سال

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان در ادامه بیان کرد: بخش مهمی از خدمات شورای اسلامی شهر مشهد در سه سال گذشته معطوف به احداث، توسعه و بهسازی فضا‌های ورزشی بوده است؛ به‌طوری‌که اعتبار توسعه زیرساخت‌های ورزشی شهر از ۴۰‌میلیارد تومان در سال پایانی شورای پنجم به بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته و در این سه سال، ۹۳ مجموعه ورزشی سرپوشیده و روباز در مناطق مختلف شهر ساخته شده است.

به گفته علوی‌مقدم، با افزایش ۳۵‌درصدی سرانه فضا‌های ورزشی و ایجاد بیش از ۱۳۶ مجموعه متمرکز تجهیزات بدن‌سازی در بوستان‌های سراسر شهر، تمرکز تلاش‌ها بر این بوده که آرمان «ورزش برای همه» در مشهد محقق شود. 
وی بیان کرد: همچنین ۳۹۰ رویداد ورزشی و تفریحی مشتمل بر ۱۵۰ مسابقه ورزشی، ۹۵ همایش تفریحی، ۸۰ رویداد خانوادگی و ۶۵ رویداد ویژه بانوان در سه سال اخیر برگزار شده است.

مسجد‌محوری، هویت پروژه‌های زودبازده

وی در پاسخ به سومین مطالبه مردم در حوزه توسعه ظرفیت‌های فرهنگی مساجد، نیز تأکید کرد که در آخرین سال فعالیت دوره پنجم مدیریت شهری، در شرایطی فقط ۳‌میلیارد تومان اعتبار به بهسازی و توسعه زیرساختی مساجد شهر تخصیص پیدا کرده بود که این رقم در سال جاری به حدود ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: در سه سال گذشته افزون بر هشتصد مسجد از بسته‌های حمایتی شورای ششم استفاده کرده و از ۱۵۰‌میلیون تا ۱۰‌میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی، بازسازی و برگزاری طرح‌های مناسبتی بهره‌مند شده‌اند. اجرای طرح بزرگ خدمت به مردم در قالب سه مرحله پروژه‌های زودبازده در محلات هدف بازآفرینی، به‌طور‌عمده با رویکرد مسجدمحوری در دستورکار بوده است. تکمیل همه پروژه‌های زودبازده در مرحله اول به‌همراه پیشرفت فیزیکی ۸۵‌درصدی مرحله دوم این پروژه‌ها در بخش ویژه بر توسعه هویت فرهنگی مساجد متمرکز بوده است.

علوی‌مقدم با بیان اینکه درراستای مردمی‌سازی فعالیت‌ها و جلب مشارکت شهروندان، ماهانه ۲ میلیارد تومان به محلات هدف بازآفرینی اختصاص پیدا خواهد کرد، افزود: با تخصیص این اعتبار، پیش‌بینی کارشناسی ناظر بر تکمیل همه پروژه‌های زودبازده مرحله دوم و پیشرفت فیزیکی چشمگیر پروژه‌های زودبازده در فاز سوم است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.