ستاره خوشبختی - بچههای عزیز، وقتی میشود با خوردن میوههای فصل از خیلی از بیماریها در امان ماند، چرا این خوردنیهای خوب و سالم را فراموش کنیم؟!
هنوز تا خیلی از فصل پاییز دور نشدهایم میخواهیم با فایدههای عناب، این میوهی قرمزرنگ کوچک که به خرمای چینی نیز معروف است، آشنا شویم.
این میوهی شگفتانگیز به هر دو صورت تازه و خشک که استفاده شود، فایدههای بسیاری دارد.
خوب است بدانید هزاران سال پیش که عناب از چین به ایران آورده شد، در طب سنتی آن زمان برای درمان بسیاری از بیماریها مانند سرماخوردگی، سرفه و حتی سل استفاده شد.
این میوه بهدلیل داشتن ویتامینهای متنوع مانند آ، ب، ث و فیبر، کلسیم و پروتئین، یک خوراکی ارزان با ارزش غذایی زیاد است.
جالب است بدانید خوردن عناب از دستگاه گوارش و رودههای شما محافظت میکند و نمیگذارد کبدتان چرب و بیمار شود.
همچنین، استفادهی بهاندازه از این میوهی پاییزی (هفتهای دوسه دانه) سبب میشود شما خواب راحتی داشته باشید و کمتر مضطرب شوید.
پژوهشهای دانشمندان هم ثابت کرده است خوردن عناب از دچارشدن به بیماریهای بدی مانند پوکی استخوان و سرطان جلوگیری میکند؛ پس حواستان باشد که این میوه را حتما بخورید.