صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

یادداشت کودکانه یلدایی | یک خانه‌ی گرم از محبت

  • کد خبر: ۳۰۶۲۰۰
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
مهمانی‌رفتن و مهمانی‌دادن یک کار خیلی خوب است که از قدیم‌ندیم‌ها در بین ما ایرانی‌ها برقرار بوده است.
طیبه ثابت
نویسنده طیبه ثابت

پس از نام و یاد خدای بزرگ و مهربان، سلام می‌کنم به همه‌ی دوستان بهتر از جان کوله‌پشتی!
امیدوارم که در کنار خانواده‌هایتان سالم و شاد باشید و هیچ‌وقت فراموش نکنید که برای همه‌ی نعمت‌ها از خدای عزیز تشکر کنید.

زیرا وقتی ما برای کوچک‌ترین محبت‌ها و کارهای خوب از یکدیگر تشکر می‌کنیم که این محبت و رفتار خوب برای ما ادامه داشته باشد. پس این خیلی بد است که از خدایی که برای ما این همه نعمت آفریده است، تشکر نکنیم. 

خب بچه‌های عزیز، حالا که کم‌کم  فصل پاییز رنگارنگ به پایان می‌رسد و زمستان زیبا و سفیدپوش از راه می‌رسد، می‌خواهید چه‌کار کنید؟

حتما می‌گویید می‌خواهید برای دورهمی شب یلدا به خانه‌ی مادربزرگ، پدربزرگ یا بزرگ‌تر قومتان بروید و کلی بگویید، بشنوید، بخندید و شاد باشید. مهمانی‌رفتن و مهمانی‌دادن یک کار خیلی خوب است که از قدیم‌ندیم‌ها در بین ما ایرانی‌ها برقرار بوده است.

یکی از این دورهمی‌ها و مهمانی‌های به‌یادماندنی، دورهمی‌ای است که شب چله یا همان شب یلدا برگزار می‌شود و دلیل برگزاری‌اش هم محبت‌کردن و مهربانی و احوالپرسی و به‌یادهم‌بودن بوده است.

پس حالا که فهمیدید شب یلدا برای چیست و اصلا چرا پس از هزاران سال هنوز جزو رسم‌ورسوم فرهنگی ما ایرانی‌ها باقی مانده است و مردم به آن اهمیت می‌دهند؟ یک مطلب مهم دیگر هم درباره‌ی شب یلدا بگویم: زمان شب یلدا فقط یک دقیقه از شب‌های دیگر طولانی‌تر است.

وقتی مردم قدیم ایران و مادربزرگ‌پدربزرگ‌های ما برای همان یک دقیقه بیشتر در کنارهم‌بودن آن‌همه با سختی همه‌چیز را آماده می‌کردند -مثل امروز همه‌چیز به فراوانی نبود- چرا ما قدر یک لحظه دورهم‌بودن و مهربانی را ندانیم!

بیایید شب یلدا با بزرگ‌ترهایمان باشیم و یک خانواده‌ی گرم داشته باشیم و خدا را برای نعمت زمستان و برف و باران شکر کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.