صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مسیر خدمت در فرمانداری مشهد مقدس باید استمرار داشته باشد

  • کد خبر: ۳۰۷۶۵۰
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱
معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی گفت: وفاق ملی به معنای باج‌دادن و قبیله‌گرایی نیست؛ بلکه به معنای استفاده از همه ظرفیت‌هاست. ما نمی‌خواهیم که افراد، گروه‌ها و اقشاری که دل در گرو این سرزمین دارند، به حاشیه رانده شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی نبی‌پور در آیین تکریم و معارفه معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد که امروز (۸ دی ۱۴۰۳) با حضور جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر، مسئولان استانی، مدیران شهری، فرماندهان رده‌های مختلف نیرو‌های مسلح و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در دنیای امروز، استمرار حاکمیت و ایجاد رضایت میان شهروندان به مأموریتی بسیار سخت تبدیل شده و رشد تکنولوژی و انقلاب ارتباطات، شرایطی را در اختیار عموم مردم قرار داده است که بتوانند شرایط زندگی را در کشور‌های دیگر ببینند، عملکرد مسئولان در کشور‌ها را مقایسه کنند و بر همین اساس به رضایت یا نارضایتی برسند.

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اینکه راهبرد فرمانداری مشهد در چشم‌انداز پیش‌رو باید متمرکز بر بازتعریف نقش همه جریان‌های سیاسی و اقشار مردم باشد، خاطرنشان کرد: باید تلاش شود که همه مردم و شهروندان بتوانند در حوزه‌های مختلف کمک کنند و پای کار بیایند. این نقش حکومت و مسئولیت آن است تا زمینه‌سازی کند و علاوه بر اجرا، کار را به خود مردم بسپارد. تأکید رئیس دولت وفاق ملی از ابتدا این بوده که هیچ قشر و گروهی حذف نشود و حقوق جریان‌های مختلف گرامی داشته شود.

وی ادامه داد: حالا ممکن است برخی جریان‌ها هم پیدا بشوند که بگویند براساس شعار وفاق ملی، سهم ما کجاست؟ آقایان، دولت مکلف است سهم همه مردم را تأمین کند و خود را درقبال کل جامعه مسئول بداند. هرکس در فرایند‌ها بتواند موفق باشد، باید دخیل در مدیریت و حاکمیت باشد. وفاق ملی به معنای باج‌دادن و قبیله‌گرایی نیست؛ بلکه به معنای استفاده از همه ظرفیت‌هاست. ما نمی‌خواهیم که افراد، گروه‌ها و اقشاری که دل در گرو این سرزمین دارند، به حاشیه رانده شوند.

نبی‌پور گفت: در انتخابات اخیر، بیش از ۵۰ درصد از مردم رأی ندادند. این ثابت می‌کند که ناکارآمدی در برخی بخش‌ها زمینه‌ساز بروز نارضایتی شده است. اگر توجه ما در انتصابات توجه به همین کارآمدی و شایسته‌سالاری باشد و فرمانداران به‌عنوان عالی‌ترین نماینده دولت در شهرستان‌ها متمرکز بر استفاده از ظرفیت همه اقشار باشند، آن زمان است که اقبال نظر مردم به نظام افزایش پیدا می‌کند، وفاق اجتماعی محقق می‌شود و در سطح جامعه، سرمایه اجتماعی ایجاد خواهد شد.

وی بیان کرد: انتظار همه ما از فرماندار مشهد این است که همچون آقای داوری، شب و روز نشناسد؛ زیرا خدمت در این شهر، فقط خدمت به سه میلیون نفر نیست بلکه ارائه خدمات به حداقل یک‌سوم جمعیت ایران است که همه‌ساله به مشهدالرضا(ع) مشرف می‌شوند. همه ما می‌دانیم که در دوران مسئولیت ایشان، اتفاقات سخت و چالش‌های فراوانی در این شهر ایجاد شد و آقای داوری با تمام توان در میدان خدمت بودند. در هر حال، مردم رأی به تغییر دادند و این تغییر، جزئی از فرایند دموکراسی است.

مشهد، قطب اقتصاد، فرهنگ و سلامت

سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی استان و فرمانده انتظامی شهرستان مشهد هم با بیان اینکه مشهدالرضا(ع) به عنوان پایتخت معنوی ایران اسلامی و قطب گردشگری سلامت، اقتصاد و فرهنگ مطرح است، تصریح کرد: در این شهر بیش از ۵۵ درصد از هتل‌های کشور قرار گرفته و ۹۶ صنف و ۱۵۰ هزار واحد صنفی مشغول فعالیت هستند. به همین دلیل است که می‌گوییم باید برخی چالش‌ها همچون حاشیه‌نشینی، بزهکاری‌ها و جرائم در کانون توجه قرار بگیرد. در شهر علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)، زیبنده نیست که تکدی‌گری، جرائم و مشکلات فرهنگی وجود داشته باشد.

وی تأکید کرد: فرماندار باید بتواند بسیج مردمی تشکیل دهد، در شرایط بحرانی، قدرت تصمیم‌گیری داشته باشد و در هر لحظه آماده وقوع یک چالش و برطرف‌کردن آن باشد. اهمیت این موضوع در مشهدالرضا(ع) مضاعف است و به همین دلیل، امیدواریم تا در افق پیش‌رو هم روند موفق فرماندار سابق مشهد استمرار داشته باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.