صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«نشان مشهدالرضا (ع)»، یک الگوسازی فرهنگی در تراز ملی است

  • کد خبر: ۳۰۷۸۶۸
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰
داور کارگروه ایثار و مقاومت نشان مشهدالرضا (ع) رویداد فرهنگی «نشان مشهدالرضا (ع)» را الگویی بی‌بدیل برای ترویج هویت اسلامی و ایرانی و تجلی ارزش‌های ایثار و مقاومت در سطح ملی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام مهدی حسن‌زاده درباره اهمیت و ضرورت برگزاری رویداد «نشان مشهدالرضا (ع)»، اظهار کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی که امسال برای دومین بار انجام می‌شود، گامی بلند در راستای تحقق تحول فرهنگی و الگوسازی برای نسل جوان و آینده‌سازان کشور است.

وی افزود: این رویداد پاسخی به نیاز امروز جامعه در مقابله با جنگ تمام‌عیار فرهنگی است که رهبر معظم انقلاب از آن به‌عنوان شبیخون و ناتوی فرهنگی یاد کرده‌اند.

مدیرکل سابق بنیاد شهید و ایثارگران با اشاره به جایگاه ویژه مشهد مقدس به‌عنوان مدفن امام رضا (ع) گفت: مشهد به‌واسطه وجود مرقد مطهر امام رضا (ع)، ظرفیت‌های انسانی و فرهنگی بی‌نظیری دارد. گوهر‌های انسانی و نخبگان برجسته‌ای که در این شهر حضور دارند، باید شناسایی و معرفی شوند.

وی ابراز کرد: شهر مشهد به‌عنوان تنها شهر ایران که مدفن امام معصوم (ع) است، دارای ویژگی‌هایی است که در هیچ‌یک از شهر‌های دیگر کشور یافت نمی‌شود؛ لذا باید از این ظرفیت برای الگوسازی و تقویت هویت اسلامی و ایرانی در میان جوانان بهره برد.

حسن زاده افزود: دشمن در تلاش است تا الگو‌های افسانه‌ای و تخیلی مانند "مرد عنکبوتی" را برای نوجوانان و کودکان ما معرفی کند که در تعارض با مبانی قرآنی است. در مقابل، ما شخصیت‌های بزرگی مانند فردوسی، شهید نواب صفوی و دیگر بزرگان را داریم که در پرتو امام رضا (ع) درخشیده‌اند. شایسته است این شخصیت‌ها را به بهترین شکل به جامعه معرفی کنیم.

عضو هیئت مدیره مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی، گفت: رویداد «نشان مشهدالرضا (ع)» فرصتی برای معرفی نخبگان و چهره‌های برجسته‌ای است که در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی و اجتماعی اثرگذار بوده‌اند. این رویداد می‌تواند رضایت رهبر معظم انقلاب را به همراه داشته باشد و الگویی برای دیگر شهر‌های کشور باشد.

وی ادامه داد: خوشبختانه، این حرکت فرهنگی با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار و سازمان فرهنگی شهرداری مشهد، روزبه‌روز از لحاظ کمی و کیفی غنی‌تر می‌شود.

حسن‌زاده با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در این رویداد گفت: مشهد دارای ۱۸ هزار شهید، ۵۴ هزار جانباز و ۳۷۰۰ آزاده است. این آمار نشان‌دهنده نقش پررنگ مردم خراسان رضوی در دوران دفاع مقدس و عرصه‌های مختلف اجتماعی است. نمونه‌هایی همچون حاجیه‌خانم مریم کارگر، که مادر شهید، همسر شهید و خواهر دو شهید است، می‌توانند الگو‌های بی‌بدیلی برای جامعه باشند.

وی بیان کرد: این بانوی بزرگوار با وجود شرایط سخت زندگی، دارایی خود را وقف کمک به مقاومت اسلامی در لبنان کرده است. چنین شخصیت‌هایی شایسته تقدیر و معرفی به نسل جوان هستند.

داور کارگروه ایثار، شهادت و مقاومت نشان مشهدالرضا (ع) با اشاره به ویژگی‌های خاص رویداد «نشان مشهدالرضا (ع)» گفت: این رویداد تنها با نام امام رضا (ع) عجین است و نسبت به سایر نشانه‌ها و افتخارات در کشور، جایگاه والاتری دارد. مشهد به‌عنوان شهر شهادت امام رضا (ع)، ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد که در دیگر شهر‌های ایران و حتی جهان یافت نمی‌شود.

وی اعطای این نشان به نخبگان را فرصتی برای تکریم چهره‌های برتر علمی، فرهنگی و اجتماعی و افتخاری برای کسانی دانست که به‌عنوان الگو در این رویداد معرفی می‌شوند.

حسن‌زاده ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران این رویداد گفت: برگزاری این رویداد فرهنگی و معنوی، اقدامی در مسیر دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب است و امیدواریم با تداوم این حرکت پرمعنا، شاهد ارتقای روزافزون جایگاه مشهد در سطح ملی و بین‌المللی باشیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.