صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رانندگی مخاطره‌آمیز در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، ۳ مصدوم بر جای گذاشت | رانندگی پرخطر ۴ خودرو را درگیر کرد (۱۵ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۸۸۷۰
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
رئیس پلیس راهور مشهد درخصوص تصادف زنجیره‌ای که بر اثر یک رانندگی مخاطره‌آمیز در بزرگراه پیامبراعظم(ص) رخ داد، توضیحاتی ارائه کرد.

محسن موسی‌آبادی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اعلام این خبر، اظهار کرد: تقریباً ساعت ۱۳:۳۰ در بزرگراه میثاق یا هاشمی‌رفسنجانی، از میدان مجیدیه به سمت بزرگراه پیامبراعظم(ص) در مسیر جنوب به شمال، دو سواری پراید در حدفاصل میثاق ۴۳ و ۴۵ در حال حرکت بودند که سواری پژوپارس با انجام حرکات مخاطره‌آمیز، با یکی از خودرو‌های پراید در سمت راست و چند متر جلوتر با سواری پراید از سمت چپ برخورد می‌کند و تعادل دو خودروی سواری پراید به هم می‌خورد و باهم برخورد نسبتاً شدیدی می‌کنند. در ادامه، از پشت سر پژوپارس سفید دیگری در حال حرکت بوده که برای جلوگیری از برخورد با خودروها، انحراف مسیر پیدا می‌کند و از روی آیلند عبور می‌کند و وارد جدول وسط می‌شود.

وی افزود: شدت حادثه شدید نبوده و ۳ مصدوم در پی داشته که مصدومیت آنان نیز سطحی است. همچنین یک خودرو پراید متواری شده که در حال رصد و شناسایی هستند.

رئیس پلیس راهور مشهد درنهایت تأکید کرد: در بزرگراه پیامبراعظم(ص) به ویژه در برخی ساعات که معبر خلوت است، سرعت‌ زیاد و غیرمجاز سواری‌ها که بستر وقوع حادثه است، مشاهده می‌شود. علت این تصادف در دست بررسی است، اما قطعاً سرعت غیرمجاز در بروز آن تأثیرگذار است. سرعت‌های فوق‌بحرانی توقیف سیستمی می‌شوند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.