صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استقلال رکوردار بی ثباتی مدیریتی| ازخطیربه سمیعی، از سمیعی به جویباری

  • کد خبر: ۳۰۹۹۰۲
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
حتی با تغییر مالکیت باشگاه استقلال همچنان شاهد تغییرات پی در پی در بخش مدیریتی و هیات مدیره این باشگاه هستیم و هلدینگ خلیج فارس نیز نتوانسته ثبات را در این باشگاه حاکم کند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تا قبل از اینکه هلدینگ خلیج فارس مالکیت باشگاه استقلال را به عهده بگیرد، انتقاد‌های بسیاری به تصمیم گیران این باشگاه در وزارت ورزش بابت تغییرات پی در پی مدیران این باشگاه بود و بسیاری از کارشناسان اعتقاد داشتند که یکی از مهم‌ترین دلایل ناکامی استقلال تغییرات پی درپی مدیران این باشگاه است.

در آن ایام مدیران متعددی همچون فتح الله‌زاده، افشارزاده، افتخاری، فتحی، کریمی، آجورلو، سعادتمند، خلیل‌زاده، مددی و... به این باشگاه رفت و آمد کردند و علاوه بر این اسامی یک قطار عضو هیات مدیره نیز در باشگاه استقلال سمت می‌گرفتند که نام‌های بسیاری نیز در سال‌های قبل از نقش آفرینی هلدینگ تحت عنوان عضو هیات مدیره به باشگاه استقلال رفتند.

تعدد انتخاب‌ها موجب شد بسیاری بر این موضوع مهم صحه بگذارند که صندلی لرزان در باشگاه استقلال موجب به وجود آمدن چنین فضایی شده و این باشگاه جام‌های بسیاری را از دست داده است.


با روی کار آمدن هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک باشگاه استقلال و کنار رفتن وزارت ورزش و سازمان تربیت بدنی امید‌های بسیاری شکل گرفت که استقلال از وضعیت موجود رها شده و ثبات بیشتری را به خصوص در بخش مدیریتی خود تجربه کند، اما هرگز چنین نشد و به حضور هلدینگ خلیج فارس نیز نتوانسته منجر به ایجاد ثبات در این باشگاه شود.

به محض آنکه هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک جدید باشگاه استقلال انتخاب شد، مدیران در این شرکت عریض و طویل حکم به برکناری علی خطیر دادند. بعد از برکناری خطیر مدتی باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شد تا وی به عنوان سرپرست موقت در این باشگاه فعالیت کند، اما هلدینگ درنهایت تصمیم گرفت این مدیر بی تجربه را به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب کند.

درحالی که سمیعی درحال آزمون خطا در مهم‌ترین صندلی باشگاه استقلال بود، اما ناگهان محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس که خود نیز به تازگی جانشین علی عسگری، مدیرعامل سابق هلدینگ شده، دست به تغییرات شگفت آور زد و افرادی را به عنوان مدیر در این باشگاه به کار گرفته که موجب حیرت و شگفتی اهالی ورزش شد.

هرچند که علی نظری جویباری در سال‌های اخیر همواره نامش به عنوان گزینه احتمالی برای مدیرعاملی باشگاه استقلال مطرح بود، اما هیچ گاه تصمیم گیران باشگاه استقلال در گذشته راضی نشدند که چنین مسئولیت خطیری را به وی بسپارند و همواره او به عنوان یک معاون کاربلد در باشگاه استقلال شناخته می‌شد که شریعتمداری سنت شکنی کرد و جویباری به عنوان مدیرعامل استقلال برگزیده شد.

این، اما پایان ماجرا نبود. حضور افرادی هچون بابایی یا فریده شجاعی (همسر منصور پورحیدری) سوالات متعددی را برای هواداران این باشگاه به وجود آورد که به واقع این افراد چه طور می‌توانند به باشگاه استقلال کمک کنند و آیا اساسا تخصصی از حضور در هیات مدیره یک باشگاه ورزشی را دارند و می‌توانند اهداف بزرگی را در این باشگاه پیش برانند.

فارغ از این نام‌ها، اما آنچه بیشتر توی ذوق می‌زند این است که مالکان جدید باشگاه استقلال نیز موفق نشدند عملا ثباتی را در این باشگاه حاکم کنند و با تغییرات پی در پی عملا همان کاری را انجام می‌دهند که پیش‌تر وزارت ورزش انجام می‌داد و ثبات را به کلی از این باشگاه گرفته بودند.

اینکه عمر مدیریت کنونی چند ماه است، به درستی روشن نیست، اما با دست فرمانی که شریعتمداری در پیش گرفته به نظر می‌رسد که دیری نخواهد گذشت که این هیات مدیره نیز تغییر خواهد کردو احتمالا مدیرعامل جدید برگزیده خواهد شد.  

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.