به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل جلیلی که همواره در سینمای ایران با سبک و نگاه متفاوتش شناخته میشود، این بار در فیلم «داد» سراغ نوجوانانی رفته که در کانون اصلاح و تربیت روزگار میگذرانند. او در این اثر، مفاهیمی، چون تعهد، اعتماد و وفای به عهد را به چالش کشیده و بار دیگر دغدغههای انسانی خود را در قالب یک روایت سینمایی بیان کرده است.
فیلم «داد» در کانون اصلاح و تربیت نوجوانان روایت میشود، جایی که برخی از نوجوانان برای دریافت مرخصی باید قسم یاد کنند که پس از پایان مهلت مقرر، دوباره به زندان بازگردند. اما یکی از آنها از قسمخوردن امتناع میکند. در نهایت، قاضی تصمیم میگیرد با مسئولیت خود، بدون دریافت وثیقه، به او مرخصی دهد و تنها شرطش، بازگشت شرافتمندانه پس از اتمام مرخصی است.
ابوالفضل سلیمی، کاوه دارابی، مسعود امین ناجی، شهابالدین طباطبایی، مهدی ملکی و حسین میرزائیان در این فیلم ایفای نقش کردهاند.
ابوالفضل جلیلی علاوه بر کارگردانی، نویسندگی، فیلمبرداری و تدوین این فیلم را بر عهده داشته است. حسین نوابی بهعنوان دستیار کارگردان و صدابردار، مریم اشرفی در جایگاه مدیر تولید، میلاد جلیلی در بخش صداگذاری و میکس و مهرداد سلیمانی در دیسیپی و مسترینگ فیلم فعالیت داشتهاند. امیرسیدزاده در کنار ابوالفضل جلیلی، تهیهکنندگی فیلم را بر عهده داشته است.
ابوالفضل جلیلی از فیلمسازانی است که بسیاری از آثارش با چالشهای اکران مواجه شدهاند. او از دهه هفتاد تاکنون با سبک و سیاق خاص خود فیلم میسازد، اما به دلیل تکرار در روایت و اجرا، در سالهای اخیر با انتقاداتی از سوی منتقدان روبهرو بوده است. فیلم «داد» نیز در ادامه مسیر سینمای انسانی او قرار دارد و مفاهیمی، چون مسئولیتپذیری و وفای به عهد را مدنظر قرار داده است.
ابوالفضل جلیلی، کارگردان و تهیهکننده در حاشیه جشنواره فجر گفت: این فیلم هنوز مجوز نمایش عمومی ندارد و تنها در جشنواره اکران شده است. در دنیای امروز، گسستهای اجتماعی و مشکلات خانوادگی بیش از پیش دیده میشود، اما چگونه میتوان این واقعیتها را در سینما به تصویر کشید؟ ما در این فیلم تلاش کردیم معرفت نوجوانان حاضر در کانون اصلاح و تربیت و وفاداری آنها به عهدشان را نمایش دهیم. تیم تولید برای من چیزی فراتر از یک گروه کاری است و بیشتر شبیه خانوادهای است که هر عضو در کنار دیگری تلاش میکند.
سید امیر سیدزاده، تهیهکننده بیان کرد:ابوالفضل جلیلی در این فیلم، علاوه بر روایت یک داستان سینمایی، نگاهی اجتماعی نیز دارد و تلاش کرده با سبک خود، به آسیبهای منجر به بزهکاری نوجوانان بپردازد.
کاوه دارابی، بازیگر این فیلم نیز تاکید کرد: کار کردن با آقای جلیلی تجربهای متفاوت است. فیلمهای او فیلمنامه از پیش نوشتهشده ندارند و همین موضوع، چالش بازی در آنها را دوچندان میکند. اما او کار خود را کاملاً بلد است و به بازیگران اجازه هیچگونه انحرافی از چارچوب مدنظرش را نمیدهد. مهمترین ویژگی او این است که تحت تأثیر مسائل مالی قرار نمیگیرد. حتی فردی پیشنهاد کرد تا در ازای مبلغی بالا، دخترش در این فیلم بازی کند، اما آقای جلیلی هرگز چنین پیشنهادی را نپذیرفت.