صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قیمت طلا امروز سه‌شنبه (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) در بازار‌های جهانی اعلام شد

  • کد خبر: ۳۱۴۵۸۷
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
قیمت طلا در معاملات امروز سه‌شنبه تغییر چندانی نداشته و در حدود رکوردی که در روز گذشته به آن رسیده بود معامله می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، طرح عوارض آمریکا و نگرانی درمورد تورم تقاضا برای طلا به‌عنوان یک پشتوانه ایمن را بالا برده و تمرکز سرمایه‌گذاران بر اطلاعات اشتغال این کشور است که قرار است این هفته منتشر شود.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۳ درصد افزایش به ۲۸۱۸ دلار و ۹۲ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک با یک کاهش ۰.۲۷ درصدی به ۲۸۴۹ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا وضع عوارض بر واردات از مکزیک و کانادا را به مدت ۳۰ روز متوقف کرد. رؤسای جمهور این دو کشور قول داده‌اند تلاش‌های خود برای کنترل مهاجرت و قاچاق دارو از مرزهایشان با آمریکا را افزایش دهند. عوارض بر کالا‌های چینی قرار است از امروز اجرایی شود. بازار طرح عوارض ترامپ را عامل بالا رفتن تورم می‌داند.
تحلیلگران عقیده دارند در شرایط بی‌ثبات فعلی قیمت طلا همچنان رو به افزایش خواهد بود. پیش‌بینی آنها سطح ۲۸۷۴ دلار است و تخمین می‌زنند پس‌از آن به ۳۰۰۰ دلار هم خواهد رسید.
طلا همواره یک پشتوانه ایمن در زمان تورم بالا و بی‌ثباتی‌های ژئوپلیتیکی بوده‌است.
سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که قرار است امروز و فردا اعلام شده و مسیر بانک مرکزی این کشور برای تعیین نرخ بهره را مشخص‌تر کند.
در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۳۳ درصد کاهش به ۳۲ دلار و ۴۲ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۲۶ درصدی ۹۷۰ دلار و ۲۹ سنت معامله می‌شود.
منبع: ایران جیب
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.