به گزارش شهرآرانیوز؛ رویا افشار که تجربه بازی در نقش مادر در فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی را دارد با اشاره به اینکه جنگ برای من مسئله است، به این دلیل است که به حقیقتهای جنگ پرداخته نشده است، اظهار کرد: در تئاتر، سینما، حتی نقاشی و موسیقی. موسیقی که میتواند عمیقتر از همه اینها باشد. درست به جنگ پرداخته نشده است، اظهار کرد: مسئله ما بهعنوان «هنرمند» که خیلی اسمش برای من زیاد است. در واقع فردی از جامعه که دوران جنگ را سپری کرده است. واضح بگویم تا وقتی حقیقت را نگویید، دست برنمیداریم. وقتی حقیقت را بگویید، همه شکلها دگرگون خواهد شد.
وی با بیان اینکه من متولد آبادان و بزرگشده آنجا هستم. در ضمن عشایر هستم و جزء ایل بزرگ قشقایی. طبیعتا ما برای خودمان دیدگاهها و نوعی اندیشه و نگاه به زندگی داریم، ادامه داد: من این مادرها را دیدم. مگر میشود من پیش شما بنشینم و از یک زخم عمیق با تصویر با شما صحبت بکنم و شما تأثیر نپذیرید و درک نکنید؟ مورد علی هاشمی درواقع موضوعی بود که بسیار مهجور واقع شد.
این بانوی بازیگر سینما و تلویزیون تاکید کرد: هر بار از خودم میپرسم آیا توانایی تجسمبخشی به ایدهای را که در ذهن کارگردان است، دارم یا خیر؟ و اگر ندارم از کار انصراف بدهم. اما اگر هست باید برایش تلاش کنم. با مهدی جعفری خیلی همریتم هستم و همدیگر را خوب درک میکنیم و به هم احترام میگذاریم. من بیشتر به او احترام میگذارم؛ چراکه او مؤلف است و میتواند یکی از مؤلفهای سینمای ما در هر ژانری باشد. در مورد این کار شانس آوردم که آقای جعفری به من اعتماد کرد. مادر در این فیلم، فقط مادر علی هاشمی نیست، مادر همه آن بچههاست.
افشار بیان کرد: با زرنگی. سعی نکردم زیاد صحبت و بحث کنم، با زرنگی در بازی این کار را انجام دادم و از آنجایی که آقای جعفری به من اعتماد دارد، میدانست که متن را به هم نمیریزم و بههیچعنوان چارچوب نوشتهها را به هم نمیزنم. جملات را تقریبا ۹۰ درصد سعی میکنم عین به عین کلماتی که با همان ادبیات دستوری که نویسنده نوشته ادا بکنم، اما بخش خودم را از کارگردان پنهان میکنم.
منبع: مشرق نیوز