صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آیت الله علم الهدی: آمریکا و متحدانش توان مقابله با انقلاب اسلامی را ندارند

  • کد خبر: ۳۱۵۱۵۴
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۸
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر نقش کلیدی همافران در پیروزی انقلاب اسلامی افزود: علت اصلی پیروزی انقلاب مردمی ما در برابر نظام ستم‌شاهی، وجود جریان همافران غیور بود. این افراد، طلایه‌داران پیروزی انقلاب شدند و نقش مهمی در شکست رژیم شاهنشاهی ایفا کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از فرماندهان و ایثارگران نیرو هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، روز نیرو هوایی را به عنوان یکی از افتخارآمیزترین روز‌های تاریخ انقلاب اسلامی توصیف و اظهار کرد: این روز به عنوان نماد مجاهدت، فداکاری و انقلابی گری نیرو‌های مسلح، جایگاه ویژه‌ای در تاریخ کشور ما دارد و از افتخارات بالای ارتش جمهوری اسلامی به حساب می‌آید.

ایشان تأکید بر نقش کلیدی همافران در پیروزی انقلاب اسلامی افزود: علت اصلی پیروزی انقلاب مردمی ما در برابر نظام ستم‌شاهی، وجود جریان همافران غیور بود. این افراد، طلایه‌داران پیروزی انقلاب شدند و نقش مهمی در شکست رژیم شاهنشاهی ایفا کردند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به بیعت تاریخی همافران با امام خمینی (ره) در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ گفت: وقتی همافران با امام خمینی (ره) بیعت کردند، کار رژیم شاهنشاهی عملاً به پایان رسید. نیرو‌های مستشاری آمریکا در نیروی هوایی ارتش ایران تلاش کرده بودند تا افراد را برای حفظ و تقویت رژیم شاهنشاهی پرورش دهند، اما از همین نقطه ضربه‌ای سخت به آنها وارد شد.

امروز انقلاب اسلامی از هر زمان دیگری قدرتمندتر است

ایشان با بیان اینکه انقلاب اسلامی تا زمانی که در مسیر توسعه دین خدا و مبانی توحیدی حرکت می‌کند، شکست نخواهد خورد، اظهار داشت: قدرت انقلاب اسلامی ما روزبه‌روز افزایش می‌یابد و در مقابل، از قدرت دشمنان کاسته می‌شود. امروز انقلاب اسلامی از هر زمان دیگری قدرتمندتر است.

آیت‌الله علم‌الهدی به مناظره تاریخی آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی با احسان طبری، تئوریسین برجسته حزب توده اشاره کرد و گفت: آیت‌الله مصباح نقل کردند که پیش از این مناظره، در جمعی نشسته بودیم و برای پاسخ به سؤالات و شبهات احتمالی احسان طبری آماده می‌شدیم. یکی از افراد در آن جلسه گفته بود که انقلاب اسلامی بیش از هشت سال دوام نخواهد آورد. اما امروز، با گذشت ۴۶ سال، انقلاب اسلامی ما همچنان استوار و پایدار است.

آمریکا و متحدانش توان مقابله با انقلاب اسلامی را ندارند

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سیاست‌های ایالات‌متحده آمریکا در قبال انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد: در زمانی که ما امکانات و تجهیزات کافی در اختیار نداشتیم، نیرو‌های آمریکایی با پیروزی انقلاب پا به فرار گذاشتند. امروز که قدرت انقلاب اسلامی ایران به مراتب گسترده‌تر و نفوذ آن در منطقه بیشتر شده است، آمریکا و متحدانش دیگر نمی‌توانند با چند سخنرانی و اقدامات غیرمنطقی، مقابل انقلاب مردمی ما بایستند.

ایشان در ادامه به موضوع تحریم‌های اقتصادی اشاره کرد و گفت: ما ۳۰ سال تحریم اقتصادی را پشت سر گذاشتیم و امروز توانسته‌ایم این تحریم‌ها را دور بزنیم و کشور را به سمت پیشرفت هدایت کنیم. در چنین شرایطی، صحبت از ضرورت مذاکرات به بهانه تحریم‌های اقتصادی تحلیل درستی نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی با تأکید بر اهمیت حفظ روحیه انقلابی و باور‌های دینی گفت: تا زمانی که مردم ایران به اصول و ارزش‌های دینی پایبند باشند و در مسیر توسعه مبانی فکری و توحیدی حرکت کنند، انقلاب اسلامی ما نه‌تنها پابرجا خواهد ماند، بلکه روزبه‌روز قدرتمندتر خواهد شد و دشمنان نخواهند توانست در برابر این قدرت ایستادگی کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.