صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

میدان شهید کاوه مشهد به چهار راه تبدیل شد + عکس (۱۹ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۲۴۴
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۳
میدان شهید کاوه مشهد جهت کاهش بار ترافیکی به چهار راه تبدیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید حسینقلی زاده مقدم در این خصوص گفت: افزایش بار ترافیکی در نقاط پرتردد شهری، ناشی از عوامل مختلفی همچون عدم رعایت حق تقدم، شتاب رانندگی، ساعات اوج ترافیکی و شریان‌های اصلی عبور و مرور است.

وی ادامه داد: شهروندان سال‌ها درخواست تبدیل میدان شهید کاوه به تقاطع را داشتند؛ از آنجا که میدان موجود ظرفیت لازم برای جابجایی بار ترافیکی را نداشت، بر اساس طرح جامع ترافیکی و همفکری با سازمان مدیریت ترافیک، بنا شد به تبدیل این میدان به چهارراه با چراغ فرماندهی تبدیل شود.

شهردار منطقه ۹ مشهد تصریح کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفت تا مشکلات ترافیکی این منطقه کاهش یابد؛ هم‌اکنون، عملیات عمرانی این پروژه به پایان رسیده و میدان شهید کاوه به‌طور موقت و آزمایشی به چهارراه تبدیل شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.