صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۴۰۸
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴
منابع خبری از انفجار مین در شرق حلب و کشته و زخمی‌شدن چند شهروند سوری خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که یک مین در یکی از مناطق شرقی حلب واقع در سوریه منفجر شده و در پی آن چهار نفر کشته شده و یک نفر دیگر زخمی شده است.

روز گذشته نیز در پی انفجار یک مین در یکی از روستا‌های «منبج» واقع در ریف شرقی حلب در سوریه، پنج شهروند سوری کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

روز دوشنبه گذشته هم یک خودروی بمب‌گذاری شده در ورودی جنوبی منبج که تحت کنترل گروه موسوم به ارتش ملی سوریه (مورد حمایت ترکیه) است، منفجر شد و در این انفجار ۲۱ نفر از جمله ۲۰ زن کشته شدند.

منابع رسانه‌ای اعلام کردند که در این حادثه ۱۰ شهروند سوری هم زخمی شدند.

هیچ گروهی مسئولیت حمله روز دوشنبه را بر عهده نگرفت، اما نیرو‌های امنیتی محلی گفته‌اند که ممکن است این حمله توسط سازمان تروریستی پ. ک. ک/ی. پ. گ انجام شده باشد.

گفته می‌شود از زمان سقوط بشار اسد در سوریه، گروه تروریستی پ. ک. ک سعی کرده است از بی‌ثباتی منطقه‌ای برای ایجاد «کریدور تروریستی» در امتداد مرز ترکیه بهره‌برداری کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.