صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حمله مسلحانه به مأموران تکاوری در کرمان | یک شرور کشته شد (۲۵ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۲۱۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، جزئیات درگیری نیرو‌های یگان تکاوری ابوذر با اشرار مسلح در شهرستان ریگان طی شامگاه چهارشنبه را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی بخشی در خصوص درگیری نیرو‌های یگان تکاوری ابوذر با اشرار مسلح در شهرستان ریگان، اظهار کرد: ماموران یگان تکاوری ابوذر حین انجام ماموریت‌های خود، به یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ مشکوک شدند و دستور ایست دادند که سرنشینان خودرو پس از مواجهه با نیرو‌های انتظامی، تیراندازی به سمت خودرو ماموران و فرار کردند و ماموران انتظامی نیز با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح، متقابلا به سمت خودرو مذکور تیراندازی انجام دادند.

وی ضمن اشاره به این مطلب که خودرو اشرار مسلح حامل سه نفر بوده که در این درگیری مجروح شدند، تصریح کرد: مجروحان حادثه بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند که یکی از متهمان در بیمارستان جان باخته است.

مدعی العموم در کرمان خاطرنشان کرد: در بازرسی از خودرو متهمان یک قبضه سلاح به همراه مقادیری فشنگ کشف شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان ضمن رد شایعات مطرح شده درباره این حادثه در شبکه‌های معاند، اظهارداشت: این حادثه به هیچ عنوان جنبه امنیتی نداشته است.

بخشی تاکید کرد: نیرو‌های انتظامی و قضایی همواره در راستای حفظ آرامش و امنیت مردم در خط مقدم مبارزه با اشرار و مخلان نظم و امنیت جامعه هستند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.