صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

لغزندگی جاده‌های خراسان رضوی بر اثر بارش برف و باران (۲۷ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۴۴۰
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بارش برف و باران و پدیده مه گرفتگی امروز شنبه تردد در بیشتر جاده‌های اصلی و فرعی استان را تحت تاثیر قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف بنی اسدی با اعلام این خبر، اظهار کرد: در حال حاضر بارش برف سطح جاده‌ها در شهرستان‌های زاوه، بخش سرولایت نیشابور، کوهسرخ، طرقبه - شاندیز، جوین، تربت جام و قوچان را لغزنده کرده است.

وی ادامه داد: همچنین تردد در بزرگراه‌های باغچه - تربت حیدریه و باغچه - نیشابور و جاده‌های سبزوار - اسفراین در محدوده «بیدبرغمد»، مشهد - کلات در محدوده گردنه «گوجگی» و درگز - قوچان در گردنه‌های «تیوان» و «امام قلی» تحت تاثیر بارش برف قرار دارند.

رییس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بارش باران نیز جاده‌های اصلی و فرعی در مشهد، باخرز، صالح آباد، کلات، بردسکن، نیشابور، چناران، گناباد و جاده تربت حیدریه - رشتخوار در محدوده «سه راهی جنگل» را لغزنده کرده است.

بنی اسدی افزود: همچنین مه گرفتگی دید افقی رانندگان در جاده‌های کلات و پایانه مرزی باجگیران در شهرستان قوچان و بزرگراه‌های باغچه - نیشابور و تربت حیدریه - باغچه در محدوده گردنه «خماری» و «اسلام قلعه» و جاده ترانزیتی سرخس-مشهد در گردنه «مزداوند» را محدود کرده است.

براساس اعلام هواشناسی امروز شنبه با افزایش ابر و وزش باد‌های شدید، بارش‌های زمستانی استان خراسان رضوی را دربر می‌گیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.