صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دادستان تهران: افراد مظنون در پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند (۲۷ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۵۷۱
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۶
  • ۱
دادستان تهران از دستگیری افراد مظنون در پرونده قتل امیرمحمد خالقی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی صالحی روز شنبه با تسلیت به خانواده امیر محمد خالقی درمیان دانشجوی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران که چهارشنبه شب در محله‌ای نزدیک به کوی دانشگاه تهران توسط سارقان با سلاح سرد به قتل رسید؛ اظهار کرد: رئیس قوه قضاییه بلافاصله پس از وقوع این رویداد تلخ دستور دادند، موضوع با دقت و جدیت و سرعت دنبال شود؛ بنابراین پرونده را برای رسیدگی به شعبه ویژه و بازپرسی ویژه قتل ارجاع دادیم.

وی با بیان اینکه این پرونده تحت بررسی و رصد آنی جلو می‌رود، تصریح کرد: برای پیگیری این پرونده جلسات متعددی با همکاران در حوزه انتظامی برگزار کردیم و نظارت لازم در این حوزه در حال انجام است.

دادستان تهران با اشاره به اینکه متاسفانه هنوز به مرحله کشف این جرم نرسیده‌ایم، افزود: افراد مظنون در این رابطه دستگیر شدند و تحقیقات در این زمینه در حال انجام است. کار‌های فنی و اطلاعاتی در دست اقدام است. تلاش داریم در اسرع وقت مرتکب این بزه را دستگیر کرده و به سزای اعمالش برسانیم.

صالحی با تاکید بر اینکه قطعا برخورد دستگاه قضایی در این رابطه قاطعانه، سریع و مطابق قانون خواهد بود، گفت: کسانی که دست به چنین جرایمی زده و مرتکب چنین اعمال خشونت بار می‌زنند، بدانند که برخورد دستگاه قضایی با آنها بسیار قاطع و جدی و بازدارنده خواهد بود.

صالحی اضافه کرد: برخورد دادستانی تهران با مرتکبین جرایم خاص و خشن و سارقان مسلح تا امروز بسیار قاطع و بدون هیچ ارفاق قانونی بوده است. مرتکبین چنین جرایمی را حتی به مرخصی‌های کوتاه مدت نمی‌فرستیم.

وی تصریح کرد: به صورت مستمر و لحظه به لحظه پیگیر هستیم تا در اسرع وقت این سارقِ قاتل را شناسایی کرده و برخورد قاطع و عبرت آموزی با او داشته باشیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
دقیقا مثل منطقه کوی رضاییه مشهد که بعضی از کارکنان فراجا با قاچاقچیان مواد مخدر همکاری و همیاری میکنند ان هم با سابقه 50 ساله کسی رسیدگی نکرده و نمیکند.