صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سوت پایان جشنواره موسیقی فجر

  • کد خبر: ۳۱۶۷۶۱
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر فردا (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) به کار خود پایان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره دوشنبه (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) ساعت ۱۹ با حضور مسئولان و هنرمندان در تالار وحدت برگزار می‌شود. این مراسم که با اجرای سرنا و دهل از محوطه باز تالار وحدت آغاز می‌شود، با اجرای گروه آوای مهر (اجرای قطعات وفاق ملی و موسیقی مقاومت)، دوتارنوازی خراسان، قانون‌نوازی فرح الفارسی، گروه کوبه‌ای دارکوب و دیگر برنامه‌ها ادامه می‌یابد.

در این مراسم، از چهره‌های سرشناسی چون شیرمحمد اسپندار، محمدعلی گلپایگانی (گلریز)، آذر هاشمی و قاسم عابدین تجلیل خواهد شد. همچنین اهدای جوایز «جایزه باربد» و بخش رقابتی از دیگر بخش‌های اختتامیه چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر است.

چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر با ۱۰۶ گروه و ۱۷۷۱ نوازنده و خواننده در ۱۰ سالن شهر تهران و ۲۱ استان برگزار شد و فردا در قالب مراسمی در آیین پایانی به کار خود پایان می‌دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.