صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

علت قطع گاز شهر سده خواف خراسان رضوی چه بود؟ (۲۹ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۷۳۲۱
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۱
روابط عمومی شرکت گاز خراسان رضوی در پاسخی مکتوب علت قطع گاز شهر سده از توابع خواف را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی اطلاع از قطع گاز در شهر سده خواف خراسان رضوی، موضوع را از روابط عمومی شرکت گاز استان پیگیری کردیم.

روابط عمومی شرکت گاز خراسان رضوی پاسخ را به صورت مکتوب برای شهرآرانیوز ارسال کرد:

«در پی انتشار خبری مبنی بر قطع گاز شهر سده از توابع شهرستان خواف به استحضار می‌رساند در ساعت ۱۸ روز دوشنبه مورخ بیست و نهم بهمن ماه به دلیل حفاری یکی از دستگاه‌های خدماتی، به شبکه گاز صدمه وارد گردید؛ لذا به منظور جلوگیری از بروز حادثه ناشی از نشت گاز، جریان گاز محدوده شبکه آسیب‌دیده قطع و در نتیجه گاز حدود ۲۰۰ مشترک قطع شد.

بلافاصله پس از اطلاع به امداد گاز با حضور اکیپ‌های تعمیراتی، شبکه آسیب‌دیده تعمیر و جریان گاز در ساعت ۲۱ همان شب مجدداً برقرار گردیده است.

به منظور رعایت ملاحظات ایمنی از کلیه دستگاه‌های خدماتی تقاضا می‌شود قبل از هرگونه عملیات حفاری نسبت به اخذ استعلام مکتوب از ادارات گاز اقدام نمایند.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.