صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مذاکرات صلح اوکراین نفت را گران کرد (یکم اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۷۳۶۴
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۲
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵ سنت معادل ۰.۰۷ درصد افزایش به ۷۵ دلار و ۸۹ سنت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، مختل شدن عرضه نفت در آمریکا و روسیه درحالی‌که بازار‌ها منتظر مشخص شدن شرایط مذاکرات صلح اوکراین هستند قیمت نفت را در روز چهارشنبه افزایش داده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵ سنت معادل ۰.۰۷ درصد افزایش به ۷۵ دلار و ۸۹ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۶ سنت معادل ۰.۰۸ درصد افزایش ۷۱ دلار و ۹۱ سنت معامله می‌شود.

روسیه اعلام کرد جریان نفت از طریق کنسرسیوم خط لوله کاسپین که مسیر اصلی صادرات نفت از قزاقستان است، پس‌از حمله پهپادی اوکراین به یک ایستگاه پمپاژ ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است. این ۳۰ درصد برابر با ۳۸۰ هزار بشکه در روز کاهش عرضه نفت به بازار است.

از طرف دیگر، سرمای هوا عرضه نفت آمریکا را تهدید می‌کند. شرکت خط لوله داکوتای شمالی تخمین می‌زند تولید در سومین ایالت بزرگ تولیدکننده نفت آمریکا ۱۵۰ هزار بشکه در روز به‌خاطر سرما کاهش یابد.

دولت ترامپ در روز سه‌شنبه اعلام کرد با گفت‌و‌گو‌های بیشتر با روسیه درمورد پایان دادن به جنگ اوکراین موافقت کرده‌است. این قرارداد صلح به رفع تحریم‌هایی که جریان نفت روسیه را مختل کرده کمک می‌کند.

رژیم صهیونیستی و حماس هم مذاکرات غیرمستقیم درمورد مرحله‌ی دوم قرارداد صلح غزه را آغاز می‌کنند.

ترامپ همچنین در روز سه‌شنبه اعلام کرد قصد دارد حدود ۲۵ درصد عوارض بر واردات خودرو و همچنین نیمه‌رسانا‌ها و محصولات دارویی وضع کند. این عوارض قیمت‌ها را برای مصرف‌کننده افزایش داده، اقتصاد را تضعیف کرده و تقاضا برای سوخت را پایین می‌آورد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.