صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۸۱۵۵
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در حوزه تولید، توزیع و عرضه کالا‌ها و خدمات در استان خراسان رضوی آغاز شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با سراسر کشور و با دستور رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، طرح نوروزی و ماه مبارک رمضان سازمان تعزیرات حکومتی با مشارکت ادارات کل صمت و جهاد کشاورزی خراسان رضوی، دانشگاه علوم پزشکی و اتاق اصناف مشهد آغاز شد.

مرحله اول این طرح از ۵ تا ۲۹ اسفندماه و مرحله دوم آن از یکم تا ۱۵ فروردین‌ماه اجرا می‌شود.

سیدمرتضی مدنی، مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی، درباره اجرای این طرح گفت: هدف از اجرای این گشت‌های مشترک که با رویکرد پیشگیرانه صورت می‌گیرد، دفاع از حقوق مردم و اصناف خوشنام است و در جایی هم که لازم باشد اصناف در سطوح مختلف تولید، توزیع و عرضه به خود اجازه دهند در حق مردم اجحاف صورت بگیرد، رؤسای شعب و قضات تعزیرات حکومتی به صورت سه تیم در طول روز، در کنار سایر دستگاه‌های نظارتی حضور پیدا خواهند کرد و با کسانی که اصرار بر تخلف دارند، برخورد قانونی می‌کنند.

وی افزود: شماره‌تلفن‌های ۱۲۴ ستاد خبری صنعت، معدن و تجارت، ۱۹۰ رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت و نیز سایت tazirat۱۳۵.ir تعزیرات حکومتی، پاسخگوی شکایات مردم از اصناف متخلف خواهند بود.

مدنی به کسبه توصیه کرد به سود قانونی خود قانع باشند تا برخورد قانونی با آن‌ها صورت نگیرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.