صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد

  • کد خبر: ۳۱۸۱۷۹
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۷
استاندار خراسان رضوی برای تبریک روز مهندس در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان حاضر شد و گفت: نقش جامعه مهندسی در توسعه منابع انسانی و زیرساخت‌های استان بسیار ویژه است.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی در مراسمی که به مناسبت روز مهندس در محل سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی برگزار شد، ضمن تبریک این روز به مهندسان استان، اظهار کرد: جامعه مهندسی نباید تنها به وظایف نظارتی و طراحی نگاه کند، بلکه باید به عنوان پیشران توسعه منابع انسانی استان، پرسشگر و مطالبه‌گر از مقامات دولتی نیز باشند.

مظفری همچنین تأکید کرد: حضور نمایندگان جامعه مهندسی در کارگروه‌ها و کمیسیون‌های مشورتی که اخیراً در استانداری شکل گرفته، بسیار مهم است، چرا که می‌توان از طرح ایده‌هایی که در این کارگروه‌ها شکل می‌گیرد در جهت رشد و توسعه استان در این زمینه استفاده کرد.

وی در بخش دیگر سخنانش به طراحی و استفاده از ظرفیت نخبگانی برای توسعه استان نیز اشاره کرد و گفت: استفاده از خلاقیت و افکار نوآورانه مهندسان صنعت ساختمان می‌تواند به توسعه استانی کمک کند.

مظفری در پایان سخنانش بر تسریع در فرایند صدور پروانه‌ها و توجه به سرمایه‌گذاران در حوزه صنعت ساختمان تأکید کرد و گفت: این موضوع باید تداوم داشته باشد تا بتوانیم در این مسیر به توسعه استان کمک کنیم.

همچنین معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم، ضمن تبریک روز مهندس به جامعه مهندسی استان، بر اهمیت رعایت مقررات ملی ساختمان و صرفه‌جویی انرژی در پروژه‌های عمرانی تأکید و اظهار کرد: باید از ظرفیت‌های قانونی برای توسعه استان در این حوزه استفاده کرد.

علیرضا قامتی در ادامه بیان کرد: آنچه امروز در استان شاهد آن هستیم، یک فرصت جدید و یک رخداد مهم است که می‌تواند از بدنه نظام مهندسی در خدمت جامعه باشد.

وی با اشاره به رعایت اصول ۲۲ گانه مقررات ملی ساختمان، به ویژه مبحث ۲۲، افزود: نظام مهندسی استان باید در قالب کمیته فنی راهکار‌های چگونگی استفاده از این ظرفیت قانونی را پیشنهاد دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: این پیشنهادات پس از بررسی‌های لازم قانونی و ارائه راهکار‌های مناسب از سوی کمیته مربوطه، ان‌شاءالله مورد تصویب قرار خواهد گرفت تا استان خراسان به عنوان پیشرو در رعایت مقررات ملی ساختمان در مبحث ۲۲ شناخته شود.

قامتی در سخنانش به مبحث ۱۹ و صرفه‌جویی انرژی نیز اشاره کرد و گفت: استفاده از مصالح مناسب در ساختمان‌های مسکونی و دولتی، مورد تأکید ریاست محترم جمهور است.

وی با اشاره به فعالیت هیئت مدیره جدید سازمان نظام مهندسی استان که در هفته جاری معرفی خواهند شد، از هیأت مدیره قبلی نیز تشکر کرد و افزود: اعضای هیئت مدیره جدید باید با یک برنامه مدون در زمینه رعایت مباحث اصول ۲۲ گانه مقررات ملی ساختمان و پیشنهادات ارزنده برای توسعه استان خراسان رضوی، در راستای یک برنامه سه ساله، گام بردارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی در پایان بر تسریع در فرایند صدور پروانه‌ها و توجه به سرمایه‌گذاران در حوزه صنعت ساختمان تأکید کرد و گفت: این موضوع قطع یقین تا کنون مورد توجه بوده و باید تداوم داشته باشد تا بتوانیم به توسعه استان کمک کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.