صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۸۱۸۸
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱
همزمان با برگزاری مراسم تشییع شهدای مقاومت در بیروت، مراسم بزرگداشتی برای این شهدا در مشهد برگزار شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، ۵ ماه پس از شهادت ۲ سید شهید و دبیرکل شجاع حزب الله لبنان، شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین و همگام با مردم لبنان که پیکر این شهدای بزگ مقاومت را تا آرامگاه ابدی بدرقه می‌گردند، زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای مقاومت و اعلام این مهم که بر عهدی که با مقاومت تا آزادی قدس شریف و نابودی اسرائیل اشغالگر بسته‌اند باقی هستند، به نیابت از ۲ سید شهید مقاومت، زائر حرم مطهر رضوی شدند.

در مراسم بزرگداشت شهیدان مقاومت که از میدان بسیج به سمت حرم مطهر رضوی برگزار شد، خرد و کلان و پیر و جوان، با فریاد‌های «لبیک یا حسین (ع)» و «لبیک یا نصرالله» و با در دست داشتن پرچم‌های حزب الله لبنان، اعلام کردند که راه شهیدان مقاومت را تا دفع فتنه جهانی و از میان بردن غده سرطانی اسائیل ادامه خواهند داد.

همزمان با برگزاری این مراسم، جمع زیادی از زائران و مجاوران نیز در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی با برپایی مراسم بزرگداشت، یاد و خاطره رهبران شهید جبهه مقاومت را گرامی داشتند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.