به گزارش شهرآرانیوز، اتفاقی که برای اهالی ووشو از قبل معلوم بود و کسی تعجب نکرد که چرا این تیم باز هم با اقتدار کامل جام را بالای سر برد. چرا که تیم دانشگاه آزاد سالهاست با یک دوجین ملیپوش و سرمربی تیم ملی در بخش ساندا و تالو به راحتی فاتح لیگ برتر ووشو میشود و کسی هم از این بابت ناراحت نیست. تیمی که ششمین قهرمانی پیاپیاش را همین جمعه به دست آورد. اما این وسط شاید فقط برای استانهای مثل خراسانرضوی که یک دوجین ستاره در تیمهای دیگر دارند و استان خودشان تیمی در لیگ برتر ووشو ندارد، حسرتش باقی ماند. حسرت اینکه چرا در ویترین ورزش ووشو کشور، تیمی ندارند و تمام کامیابیهای این رشته ورزشی با ورزشکارانشان به کام دیگر استانها میشود. استان خراسانرضوی و شهر مشهد در لیگ برتر ووشو امسال هم کلی بازیکن و مربی داشت و در نهایت ستارههای این رشته ورزشی استان در آسمان شهرهای دیگر کشور درخشیدند.
ووشو خراسانرضوی ۸ سانداکار و تالوکار در تیمهای لیگ برتری فصل ووشو ایران داشت. ورزشکارانی که در ۵ تیم از ۸ تیم حاضر در این دوره از رقابتها پخش بودند. ۳ سانداکار و ۵ تالوکار که جمع خراسانیهای لیگ برتر ووشو را تکمیل کرده بودند. در ساندا علیرضا نوروززاده، مهدی سیدحسینی و مهدی کرمانی روی تاتامی میرفتند و مبارزه میکردند و در تالو این علی وطنخواه، امیرحسین نظری، امیرمحمد رضایی، عرفان رجایی و مهدی خداشناس از استان خراسانرضوی بودند که با نمایش فرمهای خود چشم داوران را به عملکردشان خیره میکردند. ۸ ورزشکاری که در مجموع توانستند پرچم ووشو خراسانرضوی را بالا نگه دارند. حتی اگر این اتفاق دور از خانه رقم خورده باشد.
علیرضا نوروززاده ووشوکار خراسانی به همراه تیم دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان لیگ برتر ووشو شد. ورزشکاری که حالا با این عملکردش امیدهای بسیار دارد تا در تیم ملی هم خوش بدرخشد. او که از تیمهای جوانان استان خودش را به جودو کشور معرفی کرده حالا امیدوار است تا در سالهای آتی پیراهن تیم ملی را بپوشد و چه بهتر آنکه استان خراسانرضوی و شهر مشهد هم یک تیم لیگ برتری داشته باشد تا بتواند در خانه بجنگد. نوروززاده در شرایطی با تیم دانشگاه آزاد قهرمان شد که این تیم یک دوجین ستاره ملیپوش در ترکیب داشت و از حضور سرمربی تیم ملی هم روی نیمکت خود بهره میبرد.
تیم پارسجنوبی جم که توانست عنوان نایب قهرمانی لیگ برتر ووشو را از آن خود کند، ۴ خراسانی را در ترکیب داشت. ۳ تالوکار و یک سانداکار که نقش به سزایی در این موفقیت داشتند. مهدی سیدحسینی سانداکار خراسانی این تیم بود که در مبارزههایش نمایش قابل قبولی داشت و حالا مورد توجه کادر فنی تیم ملی هم قرار گرفته است. علی وطنخواه، امیرحسین نظری و امیرمحمد رضایی هم ۳ خراسانی دیگر هستند که در این تیم تالو میزدند و با اجرای فرمهای طلایی نقش به سزایی در موفقیت تیمشان داشتند. البته نباید این وسط از مربی مشهدی این تیم هم فراموش کنیم. مردی که این ستارهها را از استان خراسانرضوی با خود به جم برد تا علاوه بر رسیدن به موفقیت با آن ها، این ستارهها را هم به ووشو کشور معرفی کند. احسان پیغمبری...
احسان پیغمبری که در سالهای نه چندان دور برای استان خراسانرضوی طلای بازیهای آسیایی را به ارمغان آورده بود از فصل گذشته نمایش روی تاتامی را کنار گذاشت و به عنوان مربی مشغول فعالیت شد. او خیلی زود یکی از مربیان تیم ملی جوانان در بخش تالو شد و امسال هم مسئولیت تالو تیم پارسجنوبی جم را به عهده گرفت. مسئولیتی که البته به بهترین شکل ممکن آن را به سرانجام رساند و تیمش توانست دوم لیگ برتر شود. پیغمبری که خود چهره شاخص تالو ایران بود، حالا شاگردانی پرورش داده که عمده آنها خراسانی هستند و میتواند در آینده مدال طلای او را در بازیهای آسیایی و جهانی برای ووشو خراسانرضوی به ارمغان بیاورند.
۳ ستاره دیگر خراسانی در ۳ تیم ووشو لیگ برتری مبارزه کردند. مهدی کرمانی، ستاره ملیپوش ووشو خراسانرضوی که در سالهای اخیر به اردوهای تیم ملی فراخوانده میشود در تیم پاس فراجا مبارزه میکرد. او در بخش ساندا شانسهای خود را برای رسیدن به پیراهن اصلی تیم ملی امتحان میکند. عرفان رجایی دیگر ورزشکار مشهدی است که در تیم ارتش تالو میزد. همچنین مهدی خداشناس دیگر تالوکار خراسانی است که برای تیم پاس بازی میکرد. لیگ برتر ووشو با شرکت ۸ تیم برگزار شد.
هیئت ووشو خراسانرضوی سال گذشته در اقدامی عجیب و غریب به قهرمانی تیم دانشگاه آزاد در لیگ برتر بالید و با این ادعا که تیم دانشگاه آزاد از مشهد در رقابتها شرکت کرده، این قهرمانی را به نام خود زد. در حالی که همان تیم سال قبل هم کاملا با بازیکنان سالهای قبل و تهرانی خود و هدایت سرمربی تیم ملی در مسابقات بود و حتی برای تمرینات هم به مشهد نمیآمد. ادعایی که هیچوقت، هیچکس نفهمید چقدر صحت دارد. حالا امسال هیئت ووشو باز هم در لیگ برتر تیمداری نکرده و فقط به ستارههای ووشو استان که در سایر استانها میدرخشند، میبالد. غلامعلی محمودی، یکی از کارشناسان و مربیان نامدار ووشو استان میگوید: «به هر حال نبود اسپانسرینگ موجب شده هیئت ووشو نتواند در لیگ برتر تیمداری کند و ادارهکل هم که کمکی نمیکند. والا استان خراسانرضوی به سادگی ظرفیت این را دارد تا یک تیم در لیگ برتر داشته باشد.» باید دید با این شرایط در سالهای آینده ووشو خراسانرضوی میتواند در ویترین این رشته ورزشی که همان لیگ برتر بزرگسالان است در بخش آقایان، همچون بخش بانوان تیمداری کند یا خیر؟