گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه

  • کد خبر: ۳۱۸۲۵۹
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۲
  • ۱
رؤسای جمهور ترکیه و فرانسه طی مکالمه‌ای تلفنی به بررسی آخرین تحولات اوکراین و نوار غزه پرداختند.

به گزارش شهرآرانیوز، «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه و «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه روز یکشنبه تلفنی گفت‌و‌گو کردند.

رئیس جمهور ترکیه در این تماس تاکید کرد که ترکیه به تلاش‌ها برای پایان جنگ میان روسیه و اوکراین و تضمین صلح عادلانه و پایدار ادامه می‌دهد.

وی افزود که ترکیه به عنوان کشوری که بار‌ها توانسته طرف‌های درگیری را بر سر میز مذاکره جمع کند، می‌تواند در مذاکرات صلح از جمله میزبانی آن نقش آفرینی کند.

اردوغان در گفت‌و‌گو با رئیس جمهور فرانسه بر مخالفت کشورش با طرح کوچاندن فلسطینیان از غزه به اردن یا مصر یا هر کشور ثالث تاکید کرد.

رؤسای جمهور ترکیه و فرانسه درباره روابط دوجانبه و مهم‌ترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کردند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۶
اردوان نمی گذارد زلنسگی معادن رابه ترامپ واگذار بکند و همچنین مخالف واگذاری مناطق اشغال شده به روسیه واگذاربکند