صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه

  • کد خبر: ۳۱۸۳۰۱
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
سگ‌های ولگرد به یک دختربچه ۹ساله که در حومه شهر مشغول سورتمه‌سواری بود، حمله کردند و مرگ او را رقم زدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سگ‌های ولگرد به یک دختربچه ۹ساله که در حومه شهر استاوروپول روسیه، مشغول سورتمه‌سواری بود، حمله کردند و مرگ او را رقم زدند.

به گفته ولادیمیر ولادیمیروف، فرماندار این منطقه، این حادثه تلخ در مقابل خانه‌ای واقع در خیابان چاپایف، پلاک ۳۵ رخ داده است. در حال حاضر، نیرو‌های انتظامی در محل حادثه حضور دارند و دادستانی نیز تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده است.

فرماندار استاوروپول ضمن ابراز همدردی با خانواده این کودک، این حادثه را تکان‌دهنده توصیف کرد و دستور داد که مقامات محلی بررسی دقیقی درباره وضعیت کنترل سگ‌های ولگرد در مناطق مختلف این استان انجام دهند.

EADaily نوشت؛ سگ‌های ولگرد در روسیه به‌عنوان یک معضل جدی برای امنیت انسان‌ها و حیات وحش شناخته می‌شوند. گزارش‌های متعددی از حملات این سگ‌ها به افراد، به‌ویژه کودکان، منتشر شده است. اخیراً نیز در مرکز شهر اوفا، دسته‌ای از سگ‌های ولگرد به یک دانش‌آموز حمله کردند که با مداخله به‌موقع یک سرایدار، از آسیب جدی‌تر جلوگیری شد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.