صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۸۳۴۶
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
مراسم تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین در زادگاه وی یعنی شهرک دیر قانون النهر در جنوب لبنان از ساعت ۱۲ ظهر امروز به وقت بیروت، آغاز می‌شود و هیئت‌های مشارکت کننده درحال ورود به محل برگزاری مراسم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که قرار است امروز پیکر پاک شهید سید هاشم صفی‌الدین، دبیرکل سابق حزب الله در زادگاه وی یعنی شهرک دیر قانون النهر در جنوب لبنان به خاک سپرده شود، مقدمات مراسم تدفین او در این منطقه از ساعاتی قبل آغاز شده است.

رسانه‌های لبنانی گزارش دادند که هیئت‌های شرکت کننده در این مراسم وارد باشگاه حسینی در دیر قانون النهر شده‌اند. این مراسم از ساعت ۱۲ ظهر به وقت بیروت (۱۳:۳۰ به وقت تهران) تا ۱۵ (۱۶:۳۰ به وقت تهران) ادامه خواهد داشت.

این مراسم در باشگاه حسینی منطقه دیر قانون النهر برگزار می‌شود و از ساعت ۱۰ صبح امروز تا پایان مراسم تردد در محور‌های مدرسه ایلیت - العباسیه تا دیرقانون النهر ممنوع شده است.

در همین راستا، نیرو‌های امنیتی لبنان دستورالعمل‌هایی را به منظور سهولت در تردد و جلوگیری از ازدحام صادر کرده‌اند و از شهروندان لبنانی خواستند این دستورالعمل‌ها را رعایت کنند.

بر این اساس، اقدامات لجستیکی و امنیتی برای برگزاری مراسم تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین، توسط نیرو‌های امنیتی لبنان و حزب‌الله انجام شده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.