رضا بهاری با انتقاد از اینکه شرکت برق برای قطعنشدن برق پمپبنزینها تمهیداتی در نظر نگرفته است، به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: باوجود آنکه خدمات پمپبنزینها به صورت شبانهروزی است و تعطیلی ندارد، جایگاهداران و مالکان جایگاهها به تهیه ژنراتورهای برق اضطراری اقدام کردهاند.
وی افزود: همانطورکه از اسم برق اضطراری مشخص است، برای مواقع اضطرار است و ژنراتورهای برق اضطراری هم حداکثر برای حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه برق را تأمین میکنند؛ اما ما شاهد قطعیهای یکیدوساعته هستیم. در این شرایط ممکن است جایگاهها نتوانند با ظرفیت کامل خود خدماترسانی داشته باشند.
رئیس انجمن جایگاهداران سوخت خراسان رضوی ادامه داد: از طرف دیگر، استفاده مداوم از ژنراتورها استهلاک آنها را بسیار بالا برده است.
وی تصریح کرد: در لحظهای که برق سراسری شبکه وصل میشود، به صورت اتوماتیک برق ژنراتورها قطع میشود و در همان لحظه برق سراسری وصل میشود. در لحظه اتصال برق، ابتدا ولتاژ بسیار بالایی وارد دستگاهها میشود که میتواند خسارات الکترونیکی جبرانناپذیری را به دستگاههای پمپبنزینها وارد آورد.
بهاری افزود: حتی افرادی که در همان لحظه در حال سوختگیری هستند، چون یکباره در لحظه قطع برق ژانراتور و وصل برق سراسری، صفحه نمایشگر دستگاه قطع میشود، نمیدانند که چقدر سوختگیری کردهاند یا در برخی مواقع ممکن است تمامی سهمیه کارتسوختشان خالی شود.
رئیس انجمن جایگاهداران سوخت خراسان رضوی بیان کرد: هرچند مدیران جایگاهها زمان قطع برق جایگاه و خطرات احتمالی را اعلام میکنند، اما همیشه رأس یک ساعت مشخص برق قطع نمیشود یا در لحظهای مشخص برق وصل نمیشود.