صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرح بازسازی غزه در دیدار نخست‌وزیران مصر و فلسطین بررسی شد

  • کد خبر: ۳۱۹۳۳۸
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰
نخست‌وزیران مصر و فلسطین در قاهره دیدار و درباره طرح بازسازی غزه پیش از ارائه در نشست اتحادیه عرب رایزنی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، «مصطفی مدبولی»، نخست وزیر مصر و «محمد مصطفی»، نخست وزیر فلسطین روز شنبه در قاهره دیدار کردند.

مدبولی در این دیدار مجدداً بر حمایت ثابت مصر از فلسطینیان و حقوق مشروع آنها به ویژه حق تعیین سرنوشت و استقلال کشور فلسطین در مرز‌های چهارم ژوئن ۱۹۶۷ و پایتختی قدس شرقی تاکید کرد.

وی اشاره کرد که دولت مصر، طرحی یکپارچه برای بهبود زودهنگام اوضاع و بازسازی غزه با ماندن شهروندان فلسطینی در غزه آماده کرده است.

نخست وزیر مصر تاکید کرد که مصر نهایت تلاش خود را برای حمایت از قضیه فلسطین و ملت فلسطین چه از طریق تداوم تلاش‌ها برای اجرای تمامی مراحل آتش بس یا بازسازی غزه، خواهد کرد.

از طرفی دیگر نخست وزیر فلسطین از تلاش‌های مصر برای حمایت از ملت فلسطین تقدیر و تلاش‌های «عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهور مصر برای حمایت از حقوق مشروع فلسطین و تلاش‌ها برای بازسازی غزه را تحسین کرد.

قاهره ۴ مارس ۲۰۲۵ میزبان نشست اضطراری اتحادیه عرب برای بررسی تحولات خطرناک قضیه فلسطین است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.