صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

گمانه‌زنی‌ها درباره علت فوت بوایسار سایتیف | سقوط از طبقه سوم آپارتمان؟

  • کد خبر: ۳۱۹۷۶۶
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۱
اکسپرس روسیه در جدیدترین اخبار خود، گمانه‌زنی‌های جدیدی درباره بوایسار سایتیف مطرح کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بوایسار سایتی‌اف قهرمان ۳ دوره المپیک و اسطوره کشتی جهان در آستانه تولد ۵۰ سالگی‌اش درگذشت و جهان کشتی را شوکه کرد.

در شرایطی که گمانه‌زنی‌ها درباره علت فوت این اسطوره کشتی زیاد شده است، اکنون اسپورت اکسپرس روسیه به نقل از «بازا» خبر داد سایتی‌اف ممکن است به طور تصادفی از پنجره آپارتمانش به پایین پرت شده باشد.

در ابتدا اعلام شد که یک سرایدار سایتی‌اف را در وضعیت وخیمی در نزدیکی خانه‌ای در خیابان مینسکایا پیدا کرده و در ادامه اعلام شد سایتی‌اف در بیمارستان به دلیل سکته قلبی درگذشته است.

اکسپرس اعلام کرد بوایسار هیچ جراحت و خونی بعد از پرت شدن از پنجره آپارتمانش نداشت و مشخص نشد که چه اتفاقی برای او افتاده است. برادر این ورزشکار در حین بازجویی گفت که سایتی‌اف ممکن است هنگام انجام کار‌های خانه از پنجره آپارتمانش که در طبقه سوم بود به پایین افتاده باشد.

تیم تحقیقات در حال بررسی دقیق علت فوت این اسطوره کشتی هستند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.