صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استاندار خراسان رضوی: روزانه حدود ۱۸۰۰ تبعه غیرمجاز از مرز خارج می‌شوند | لزوم یکسان‌سازی وضعیت اقتصادی دو طرف مرز ایران و افغانستان+ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۹۸۵۳
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
  • ۱
استاندار خراسان رضوی گفت: در حال حاضر، روزانه ۲ تا ۳ هزار تبعه با مجوز وارد کشور می‌شوند که متأسفانه تعدادی از آن‌ها بعد از گذشت مدت ویزایشان، خارج نمی‌شوند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

غلامحسین مظفری امروز، ۱۴ اسفند ۱۴۰۳، در حاشیه بازدید از اردوگاه مراقبتی اتباع خارجی مشهد، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: اتباع خارجی مخصوصاً اتباع افغانستانی در استان از جهات مختلف موضوع بحث همیشگی استان و کشور بوده است؛ بنابراین سامان‌دهی آن‌ها یکی از اولویت‌های همیشگی استان بوده و الان هم هست.

وی بیان کرد: بخشی از اتباع به صورت رسمی از مرز با مجوز و ویزا وارد می‌شوند که آن هم قابل‌بحث است؛ ما درباره ورود اتباع حتی باویزا با وزارت خارجه صحبت‌هایی داریم. برداشت ما این است که هر چکس می‌خواهد وارد کشور شود، باید برای هدف مشخص بیاید. اگر می‌خواهد نیروی کار باشد، باید ویزای کار داشته باشد، اگر در قالب گردشگری می‌خواهد وارد شود، باید در قالب یک تور یا سازمان بیاید.

مظفری با بیان اینکه در حال حاضر، روزانه ۲ تا ۳ هزار نفر تبعه با مجوز وارد کشور می‌شوند، عنوان کرد: متأسفانه تعدادی از آن‌ها بعد از گذشت مدت ویزایشان خارج نمی‌شوند. تعدادی از اتباع هم غیررسمی وارد می‌شوند که توسط این اردوگاه دستگیر شده و برخی خودشان را برای خروج از کشور معرفی می‌کنند. در این خصوص، روزانه حدود ۱۸۰۰ نفر از مرز خارج می‌شوند.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بحث اتباع خارجی موضوع مهمی است، باید امیدوار باشیم وضعیت کشور افغانستان به لحاظ اجتماعی و اقتصادی بهتر شود تا تردد‌ها کاهش یابد. ما نیز علاقه‌مند هستیم در مرز افغانستان شرایطی را فراهم کنیم که به لحاظ اقتصادی زمینه سرمایه‌گذاری‌های مشترک ایجاد شود تا حتی نیروی کاری که از افغانستان وارد می‌شود، در آن مناطق اقامت داشته باشد.

وی افزود: همچنین باید از بخش عمده‌ای از سرمایه‌گذاران افغانستانی در آن منطقه استفاده کنیم. اگر قرار باشد امنیتی در مرز‌ها داشته باشیم و تردد‌ها را سامان دهیم، باید وضعیت اقتصادی دو طرف مرز را نسبتاً یکسان کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۴
چقدر ما مردم ایران بدبختیم که مسیولانی مانند شما داریم روزانه ۱۸۰۰ نفر افغانی غیرمجاز خارج می کنید و۲تا۳ هزار نفر مثلا مجاز وارد میشن که خیلی از اونها بعد اتمام مدت حضورشون دیگه نمیرن آخه مگه مشکل فقط نداشتن مدرکه رسوب افغانها چه مجاز وچه غیرمجاز جز آسیب وضرر تا حالا چی برای مردم وکشور داشته واقعا چقدر عجیببیدشما مسیولان راضی نیستیم افغانها تو کشور باشند همه اونها مجاز وغیرمجاز رو طرد کنید