صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

روزانه در کشور، ۴۸ نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند

  • کد خبر: ۳۲۰۰۷۹
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور فراجا اعلام کرد که به طور میانگین، روزانه ۴۸ نفر در تصادفات کشور جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فراجا، مهم‌ترین علت‌های تصادفات در کشور ما، سرعت غیرمجاز و عدم رعایت فاصله طولی مناسب است که ۳۰ درصد از این تصادفات بر همین اساس رخ می‌دهند.

علاوه بر این، ۲۰ درصد تصادفات به علت رانندگی خطرناک و سبقت غیرمجاز، ۱۵ درصد به علت خستگی و خواب آلودگی، ۱۵ درصد به علت کیفیت و نقص ایمنی خودرو، ۱۰ درصد به علت ناایمن بودن جاده‌ها و ۱۰ درصد به علت عدم توجه به علائم و استفاده از تلفن همراه رخ می‌دهد.

در سال گذشته، ۲۰ هزار و ۴۵ نفر در تصادفات کشور جان خود را از دست داده‌اند که امید است امسال با اجرای پویش نه به تصادفات، شاهد کاهش تصادفات باشیم.

در مجموع در ۱۰ سال گذشته، ۱۷ هزار نفر سالیانه در تصادفات کشور جان خود را از دست می‌دهند و این آمار روزانه به ۴۸ نفر می‌رسد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.