صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شروع دوباره فرمول یک

  • کد خبر: ۳۲۰۲۹۲
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
با نزدیک شدن به آغاز فصل جدید فرمول یک هیجان و رقابت شدید بین تیم‌ها و رانندگان به اوج خود رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیا در دنیای پرجنب‌وجوش فرمول یک مدعی مشخصی برای قهرمانی در فصل جدید وجود دارد؟ با نزدیک شدن به آغاز فصل ۲۰۲۵ کارشناسان در حال بررسی توازن قوا پس از تست‌های پیش‌فصل در بحرین هستند. به نظر می‌رسد تیم انگلیسی مک‌لارن به عنوان رهبر جدید در میدان رقابت ظاهر شده، اما هنوز در مورد سایر تیم‌ها نتایج قطعی وجود ندارد.

مک‌لارن در دور‌های مقدماتی ۰.۲ ثانیه سریع‌تر از سایر تیم‌ها عمل کرده و در مسیر‌های طولانی نیز به طور متوسط ​​۰.۱۵ ثانیه از رقبای خود جلوتر است. این تخمین کاملاً محافظه‌کارانه به نظر می‌رسد، زیرا در شبیه‌سازی مسابقه تقریباً همزمان لاندو نوریس به‌طور متوسط ۰.۵ ثانیه سریع‌تر از رانندگانی همچون شارل لکلرک و آندره‌آ کیمی آنتونلی ظاهر شده است.

کارشناسان فرمول یک شانس قهرمانی تیم فراری را در رتبه دوم قرار داده‌اند و این نظر با موافقت تد کراویتز از شبکه اسکای اسپورت و همچنین نویسندگان RacingNews۳۶۵ و ESPN همراه است. لئو تورینی، کارشناس مشهور ایتالیایی اعتقاد دارد که خودروی SF-۲۵ فراری نتوانسته انتظارات اسکودریا را برآورده کند. روزنامه‌نگاران پورتال Motorsport و نشریه The Race نیز فراری را در رتبه سوم ارزیابی کرده‌اند. علاوه بر این، برخی از کارشناسان می‌گویند که ردبول به مک‌لارن نزدیک‌تر از فراری است.

با این حال، رتبه‌بندی مک‌لارن بر اساس نتایج آزمایش‌های اخیر آسان نیست. واقعیت این است که فاصله بین فراری، مرسدس و ردبول بسیار کم بوده است. به عنوان مثال طبق اعلام وب‌سایت رسمی فرمول یک تفاوت سرعت در زمان‌های بلند بین این تیم‌ها تنها ۰.۰۸ ثانیه در هر دور است. همچنین مارک هیوز، کارشناس نشریه The Race اشاره کرده که فراری و مرسدس سرعت بسیار مشابهی دارند؛ فراری در مسیر‌های مستقیم و خروجی از پیج‌ها سریع‌تر است، در حالی که پیکان‌های نقره‌ای در پیچ‌ها بهتر عمل می‌کنند.

در حال حاضر ارزیابی واقعی سرعت ردبول ممکن نیست. در روز پنجشنبه گذشته که دومین روز آزمایش بود، لیام لاوسون شبیه‌سازی مسابقه را انجام داد و نتایج او نمایانگر عملکرد مناسبی نبود. هنگامی که مکس فرستاپن به پیست بازگشت، مجبور شد با مشکلات تعادلی ناشی از نصب یک مخروط دماغه جدید بر روی خودرو مواجه شود. میزان جدی بودن این مشکلات و اینکه آیا با تغییر تنظیمات می‌توان آنها را حل کرد، هنوز مشخص نیست و این موضوع تنها با پیشرفت اولین مراحل فصل قابل درک خواهد بود.

تیم‌های میان‌رده

ویلیامز شاید بزرگ‌ترین غافلگیری تست‌های پیش فصل، بهترین زمان دور را در این سه روز ثبت کرده و تیم به نظر می‌رسد از عملکرد خودرو راضی است. با این حال، کارلوس ساینس (راننده جدید ویلیامز) اعلام کرده که صحبتی از مبارزه برای سکو نمی‌شود. طبق تحلیل‌های وب‌سایت رسمی فرمول یک و همچنین نظرات کارشناسان، ویلیامز در حال حاضر رهبر گروه میانی است.

وضعیت در اینجا، اما به این سادگی هم نیست. خودروی آلپاین نیز در بحرین عملکرد نسبتا خوبی داشت و اکثر کارشناسان این تیم را در رتبه ششم قرار داده‌اند. روزنامه‌نگاران Motorsport، ESPN و PlanetF۱ معتقدند که آلپاین سریع‌تر از ویلیامز بوده و این تیم ممکن است بعد از چهار تیم برتر، بهترین عملکرد را به نمایش بگذارد.

با این حال، در مورد باقی تیم‌ها کارشناسان هم‌نظر نیستند. به‌عنوان مثال، گروه The Race تیم رسینگ بولز را در جایگاه هفتم قرار می‌دهد، در حالی که تد کراویتز و روزنامه‌نگاران ESPN اعتقاد دارند که تیم آمریکایی هاس به ویلیامز و آلپاین نزدیک‌تر است. RacingNews۳۶۵ نیز استون مارتین را در این رده می‌نشاند و خوشبینانه‌ترین ارزیابی‌ها را از AMR۲۵ ارائه می‌دهد، در حالی که اکثر کارشناسان آن را در رده دوم قرار می‌دهند.

در نهایت، کارشناسان در مورد تیمی به نام کیک سابر به اجماع رسیده‌اند. آنها بر این باورند که خودروی C۴۵ نه تنها کند بلکه ناپایدار نیز است و رانندگان مجبورند تقریباً هر دور را به طور متفاوتی طی کنند. پادوک به طور گسترده‌ای مطمئن است که این تیم از هم اکنون برای فصل ۲۰۲۶ آمادگی‌های ذهنی را پیدا کرده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.