صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دومین کنفرانس بین‌المللی «ایجاد پل میان مذاهب اسلامی» در مکه برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۰۳۱۱
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
سازمان همبستگی کشور‌های اسلامی دومین کنفرانس بین‌المللی «ایجاد پل میان مذاهب اسلامی» را با هدف ائتلاف میان مسلمانان در روز‌های ۱۶ و ۱۷ اسفندماه در مکه مکرمه برگزار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این کنفرانس که ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان بر آن نظارت دارد، شمار زیادی از علمای امت اسلامی از مذاهب مختلف از جمله حجت الاسلام دکتر حمید شهریاری، دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی حضور خواهند یافت.

اولین دوره‌ این کنفرانس در ماه رمضان سال گذشته با حضور علمای مسلمان و نمایندگانی از جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

هدف از برگزاری این کنفرانس تاکید بر دستاورد‌های کنفرانس سال گذشته و دستیابی به طرحی در خصوص ائتلاف میان مسلمانان با بهره‌گیری از نظرات، سخنرانی‌ها و مطالب مطرح شده در نشست‌های نقد و بررسی، مبارزه با اختلافات فرقه‌ای که در طول تاریخ منجر به تفرقه و درگیری شده و ترویج برادری عنوان شده است.

از نکات برجسته این کنفرانس، راه‌اندازی دایره‌المعارف همگرایی فکری ـ اسلامی است که توسط مرکز «صیانت از عقل» تهیه شده است. این دایرةالمعارف که با مشارکت ۶۰ محقق و متفکر اسلامی تهیه شده، به عنوان راهنمای جامعی برای اصول رایج اسلامی عمل می‌کند.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.