صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قدرت‌نمایی عرضه‌کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۰۸۸۶
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
بازار سهام به‌دنبال سناریو ریزشی خود، امروز نیز بیش از ۳۴ هزار واحد عقب‌نشینی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس امروز ریزش ۱.۲۶ درصدی را تجربه کرد. فارس، فملی، وبملت، شپنا، شستا، وغدیر و شبندر بیشترین اثر منفی را بر ریزش امروز شاخص بورس داشتند.

ریزش همه‌جانبه تمامی سهم‌ها باعث شد تا شاخص هم‌وزن نیز ۱.۳۷ درصد و شاخص فرابورس ۱.۵۴ درصد از ارتفاع روز گذشته خود را از دست بدهند.

حجم معاملات خرد نسبت‌به روز گذشته، ۱۳ درصد افت کرد و به ۱۳ میلیارد برگه سهم رسید. ارزش معاملات خرد نیز تا ۶ هزار و ۱۷۲ میلیارد تومان کاهش یافت.

بررسی میزان ورود و خروج پول حقیقی از بازار نیز حاکی از خروج هزار و ۵۷۹ میلیارد تومان از آن بود.

بورس دو روز ابتدایی هفته جاری را با ترس از پاسخ ایران به نامه ترامپ طی کرده است. این موضوع باعث شد تا ارزش معاملات به‌سختی در کانال ۶ همت قرار گیرد و سرمایه‌های بسیاری از بازار خارج شود.

بازار ارز و طلا که پاسخ احتمالی ایران به آمریکا را پیش‌بینی کرده بود، از روز گذشته روند افزایشی خود را آغاز کرده و این روند امروز نیز شدت پیدا کرد و بار دیگر سرمایه‌های سرگردان را به سمت خود کشاند.

با شرایط به‌وجودآمده، به نظر می‌رسد فشار فروش در روز کاری بعد نیز ادامه پیدا کند؛ هرچند ممکن است با فروکش‌کردن نسبی تنش‌ها، جو منفی نیز در بورس کمی آرام گیرد.

کارشناسان معتقدند در روز‌های آینده، بازار سهام ریزش دو روز اخیر را تا حدودی جبران خواهند کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.