صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آغاز فراخوان ایده‌پردازی هوش مصنوعی در خدمت قرآن و عترت

  • کد خبر: ۳۲۱۴۲۸
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
فراخوان ایده‌پردازی هوش مصنوعی در خدمت قرآن و عترت، همزمان با روزهای نخستین ماه مبارک رمضان، آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل مؤسسه هوش مصنوعی و تمدّن اسلامی با اعلام این خبر گفت: در حقیقت به خدمت گرفتنِ هوش مصنوعی در راستای کار قرآن کریم و اهل‌بیت (ع)، یک نوآوری و تحوّلی اساسی در مسیر هدایت خواهد بود.

حجت‌الاسلام حسین جمشیدی به محور‌های ایده‌پردازی اشاره کرد و گفت: نرم‌افزار، اپلیکیشن و سامانه‌های هوشمند برای آموزش مفاهیم و حفظ قرآن کریم، سیستم‌های تحلیل متن‌های دینی با هوش مصنوعی، روش‌های نوین و هوشمند قرآن و حدیث‌پژوهی، ابزار‌های تعاملی برای درک عمیق‌تر مفاهیم عترت، تفسیر و ترجمه‌ هوشمند قرآن و گسترش فرهنگ قرآن و عترت در سطح جامعه به خصوص حوزه کودک و نوجوان، از جمله محور‌های ایده‌پردازی در این فراخوان به شمار می‌رود.

وی حمایت مالی و فنی از ایده‌های برتر را از مزایای شرکت در این فراخوان دانست و افزود: خدمات مشاوره‌ای و معرفی تیم‌های توسعه‌دهنده جهت به محصول رساندنِ ایده، فراهم کردن امکان همکاری با مراکز تخصصی قرآن و فناوری، معرفی ایده‌های برتر به سرمایه‌گذاران فرهنگی و تبدیل ایده‌های ایده‌پردازان به محصولات، از دیگر مزایایِ شرکت در این فراخوان ملی به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام جمشیدی این فراخوان را اقدامی از سوی مؤسسه هوش مصنوعی و تمدّن اسلامی دانست و افزود: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در اجرای این طرح، همکاری خواهند کرد.

وی در پایان اعلام کرد: علاقمندان می‌توانند تا ۲۳ اسفندماه، جهت ثبت‌نام حضوری با مراجعه به نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم واقع در مصلی تهران و جهت ثبت‌نام غیرحضوری از طریق لینک اقدام نمایند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.