صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش‌بینی ۲۰ برنامه فرهنگی و گردشگری برای نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۱۹۱۵
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱
معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد از پیش‌بینی ۲۰ برنامه فرهنگی و گردشگری برای نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی با اشاره به اینکه در ایام نوروز تجربه‌ای به یادماندنی برای زائران و مجاوران، از سوی شهرداری تدارک دیده شده است، افزود: به منظور آشنایی هرچه بیشتر زائران و گردشگران با جاذبه‌های تاریخی و مذهبی شهر مشهد، تور‌های مشهدگردی ویژه‌ای در ایام نوروز برگزار خواهد شد. این تور‌ها فرصتی مناسب برای بازدید از اماکن دیدنی و زیارتی این شهر مقدس فراهم می‌کنند.

ایستگاه‌های استقبال از زائر در مشهد از ۲۵ اسفند فعال می‌شوند

بامشکی در راستای خدمت‌رسانی به زائران و مسافران نوروزی اعلام کرد: ایستگاه‌های استقبال از زائر در نقاط مختلف شهر مشهد از جمله پایانه‌های مسافربری، ایستگاه راه‌آهن و ورودی شهر‌های قوچان و نیشابور، از ۲۵ اسفند تا ۱۳ فروردین‌ماه به ارائه خدمات به زائران خواهند پرداخت.

مشهد مهیای نوروز؛ تجهیز و آماده سازی اسکان‌های اضطرار و موقت

وی بیان کرد: همزمان با فرارسیدن نوروز و افزایش حجم سفرها، شهرداری مشهد از آمادگی کامل خود برای استقبال از زائران و مسافران خبر داد. ۴۲ مرکز اسکان اضطراری با ظرفیت پذیرش بیش از ۴۰ هزار نفر در شب، برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی تجهیز شده‌اند.

جشنواره اقوام و آیین‌های سنتی در کوهسنگی

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی نوروز در مشهد، برگزاری جشنواره اقوام و آیین‌های ایرانی در بوستان کوهسنگی است. این جشنواره از ۵ تا ۱۵ فروردین‌ماه برگزار می‌شود و فرصتی برای آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم اقوام مختلف خراسانی را فراهم می‌کند.

شادپیمایی با دوچرخه و جشن‌های عیدانه

بامشکی ادامه داد: به مناسبت‌های فرخنده ولادت امام حسن مجتبی (ع) در ۲۵ و ۲۶ اسفندماه و عید فطر در ۱۱ و ۱۲ فروردین‌ماه، شادپیمایی‌های باشکوهی در برخی نقاط از سطح شهر برگزار خواهد شد.

افزایش ساعت کاری پایگاه‌های راهنمای زائر

وی با توجه به مناسبت نوروز و افزایش حضور زائران اضافه کرد: ساعات کاری راهنمایان زائر در هفت پایگاه راهنمای زائر افزایش یافته است. این اقدام با هدف ارائه خدمات بهتر به زائران و مسافران نوروزی انجام شده است. این پایگاه‌ها از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین، از ساعت ۸ صبح تا ۲۱ به ارائه خدمات می‌پردازند. همچنین ۲۰ هزار نقشه مشهد و ۱۰ هزار بروشور جاذبه‌های تاریخی چاپ و در پایگاه‌های راهنمای زائر، سطح شهر و مبادی ورودی توزیع خواهد شد.

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد خاطر نشان کرد: ۲۰ پایگاه‌های فعال شامل بیت‌المقدس، شیرازی۳، مسجد ملاهاشم، چهارراه شهدا، طبرسی، چهارراه دانش و ۱۷ شهریور خواهند بود. در مجموع، ۹ پایگاه در ایام نوروز به زائران خدمات ارائه می‌دهند.

طرح «هوای حرم» ویژه ماه مبارک رمضان

در راستای تسهیل امر زیارت برای شهروندان، معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد اعلام کرد: با اختصاص چندین دستگاه اتوبوس، از مساجد محوری و حاشیه شهر در ساعات ۵ صبح، ۱۶ و ۲۰ عصر به حرم مطهر اعزام می‌شوند. این طرح با هدف فراهم آوردن امکان زیارت آسان‌تر برای شهروندان اجرا می‌شود.

برگزاری پرده‌خوانی و نقالی در خانه‌های تاریخی

بامشکی در ادامه این خبر افزود: به همت سازمان فرهنگی هنری و اجتماعیی شهرداری مشهد، ویژه برنامه‌های پرده‌خوانی و نقالی با هدف ترویج فرهنگ و هنر ایرانی در برخی از مناطق سطح شهر و خانه‌های تاریخی برگزار می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.