صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چرا سکه گران شد؟ (۲۷ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۲۶۲۳
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
یک فعال بازار طلا درباره دلایل افزایش قیمت طلا و سکه می‌گوید: افزایش قیمت جهانی طلا و قیمت ارز در بازار داخلی باعث افزایش قیمت‌ها در بازار شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد کشتی آرای درباره دلایل افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه گفت: چند اتفاق همزمان باعث افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه شده است که مهمترین آن افزایش طلای جهانی و قیمت ارز در بازار داخل است.

او با بیان اینکه اقدامات ترامپ باعث افزایش تورم در آمریکا شد و همین امر با افزایش قیمت جهانی طلا همراه شده است، تصریح کرد: امروز قیمت جهانی طلا ۲۹۸۸ دلار است که رکورد محسوب می‌شود.

کشتی آرای گفت: پارسال قیمت جهانی طلا ۲۱۵۰ دلار بود ولی الان ۲۹۸۸ دلار است بنابراین قیمت طلای جهانی حدود ۳۹ درصد در یک سال رشد داشته است.

این فعال بازار طلا ادامه داد: در روز‌های اخیر تقاضا برای خرید ارز افزایش یافته و باعث شده تا دلار از ۹۵ هزار تومان هم عبور کند. از همین رو همزمانی افزایش قیمت دلار و طلای جهای باعث گرانی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه شد.

او با بیان اینکه قیمت ارز ناشی از تهدیدات نظامی و افزایش تقاضای خرید ارز در شب عید، رکورد‌های جدیدی را ثبت کرده است، تصریح کرد: قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار پایان سال قبل ۳ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان بود که الان به ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است؛ طلا طی یک ساله ۲۲۷ درصد افزایش یافته است.

کشتی آرای گفت: حباب سکه نسبت به دیروز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان کاهش یافته و به ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

هم‌اکنون در بازار آزاد، قیمت طلای ۱۸ عیار هر گرم ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح قدیم ۸۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید نیز ۸۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

در بازار سبزه‌میدان، قیمت نیم‌سکه بهار آزادی ۵۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه بهار آزادی ۲۹ میلیون تومان و سکه یک‌گرمی ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تعیین شده است و به فروش می‌رسد.

هر مثقال طلا در بازار داخلی، ۳۳ میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است، ضمن اینکه قیمت هر اونس طلا در بازار‌های جهانی ۲۹۸۸ دلار است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.