زهرا مبشرینسب در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی استان، اظهار کرد: براساس تحلیل نقشههای هواشناسی، برای امروز تا پنجشنبه، جو نسبتاً پایدار همراه با افزایش تدریجی دمای هوا برای استان و مشهد پیشبینی کردیم. از بعدازظهر جمعه تا اواخر هفته آینده، با نفوذ سامانه ناپایدار به استان، افزایش ابر، افزایش سرعت وزش باد همراه با بارش را در سطح استان خواهیم داشت.
وی افزود: بارشها به صورت رگبار باران، در نواحی مستعد توأم با رعدوبرق، تگرگ، آبگرفتگی معابر و سیلابیشدن مسیلها پیشبینی شده و از روز دوشنبه، ضمن کاهش محسوس دما، احتمال دارد بارشها در نواحی سردسیر و کوهستانی استان، به صورت برف باشد.
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین ۷ و ۲۵ درجه بوده است و امروز، بین ۹ و ۲۷ درجه خواهد بود. همچنین طی این مدت، قوچان با دمای یک درجه بالای صفر و سرخس با دمای ۳۰ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستانهای استان بودهاند.
شایان ذکر است که از امروز تا پنجشنبه، روند افزایش دما همچنان ادامه دارد؛ به نحوی که زمان تحویل سال، در مشهد هوای گرم حاکم است.