سیدجمال حسینی در گفتوگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: اگر آجیل را نسبت به سایر تنقلات پذیرایی نوروز در نظر بگیریم، کالایی ارزان نیز هست. به این ترتیب که با یک کیلو آجیل میتوان از حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر مهمان پذیرایی کرد. یک کیلو آجیل متوسط هم قیمتی ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان دارد. یعنی به عبارتی سهم هر مهمان حدود ۲۰ هزار تومان میشود. این رقم هزینه یک عدد میوه هم نمیشود. با در نظر گرفتن قیمت شیرینی و آجیل در مییابیم که آجیل به مراتب اقتصادیتر از شیرینی هم برای خانوار هزینه بر دار است.
وی ادامه داد: بسیاری از مردم تصور میکنند که باید برای آجیل شب عید هزینه میلیونی کنند، اما در حالی که با هزینه کمتر هم میتوان آجیلهای متنوعی تهیه کرد و پذیرایی اقتصادی تری است.
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد با اشاره به واردات برخی از مغزیجات آجیل گفت: کاهش ارزش پول ملی باعث تغییر قیمتها آجیل در یک سال اخیر شده است. افزایش نرخ دلار در یک سال اخیر قیمت آجیل را ۲۰ تا ۶۰ درصد افزایش داده است.
وی از مردم خواست از آجیل فروشیهای معتبر و دارای پروانه و تحت پوشش اتحادیه خرید کنند تا در صورت بروز هر گونه مشکل، نسبت به شکایت آنها رسیدگیهای لازم صورت گیرد.
حسینی با اشاره به فروش تخمه در برخی از اصناف غیرمرتبط با آجیل فروشی، مانند میوه فروشی ها، گفت: از همشهریان در خواست داریم هر گونه تخلف فروش آجیل و تخمه در آستانه نوروز و ایام عید را به اتحادیه و یا اتاق اصناف گزارش کنند.