صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهرداری مشهد در حالت آماده‌باش | تدابیر پیشگیرانه برای بارش‌های رگباری نوروز ۱۴۰۴ در مشهد

  • کد خبر: ۳۲۳۲۷۱
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: در صورت وقوع بارش‌های شدید و رگباری، مسیر‌های غیرهم‌سطح و زیرگذر‌ها با همکاری پلیس راهور مسدود خواهد شد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

مهدی یعقوبی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص آمادگی شهرداری مشهد در پی هشدار‌های هواشناسی اظهار کرد: با توجه به صدور هشدار نارنجی هواشناسی، از امشب، شهرداری در حال انجام اقدامات اولیه با بهره‌گیری تعدادی از ماشین‌آلات ازجمله تانکر‌ها و پمپ‌های تخلیه آب است. از فردا، تمامی نیرو‌ها و تجهیزات به حالت آماده‌باش کامل خواهند بود.

وی افزود: در حال حاضر، هماهنگی‌های نهایی بین تمامی بخش‌های ستادی و سازمان‌های مرتبط و مناطق مختلف شهرداری در حال انجام است. همچنین از بخش خصوصی خواسته شده است تا در صورت وجود ماشین‌آلات، آن‌ها را برای همکاری به شهرداری ارسال کنند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: نقاطی که آب‌گرفتگی و تجمع آب در آن‌ها محتمل است، شناسایی و ماشین‌آلات و پمپ‌ها در این مناطق مستقر خواهند شد.

یعقوبی بیان کرد: در صورت وقوع بارش‌های شدید و رگباری، مسیر‌های غیرهم‌سطح و زیرگذر‌ها با همکاری پلیس راهور مسدود خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر، ۱۲۹ دستگاه خودرو، ۸۰ تانکر و ۴۹ پمپ در وضعیت آماده‌باش هستند و تمامی نیرو‌های کارگری و کارشناسی نیز در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.