صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شمار فوتی‌های حوادث رانندگی نوروز به ۱۸۵ تن رسید (۲ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۳۳۱۰
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۳
جانشین فرمانده پلیس‌راه کشور گفت: از آغاز طرح نوروزی پلیس در تصادفات جاده‌ای از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تاکنون، ۱۸۵ نفر جان خود را سر صحنه تصادف از دست داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار حسن مومنی روز شنبه در بازدید از محور‌های جاده‌ای آذربایجان شرقی و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این مدت پنج هزار و ۴۲۴ نفر در تصادفات جاده‌ای کشور مصدوم شده‌اند.

وی ادامه داد: ۲۱ هزار و ۲۹۳ فقره تصادف نیز در مدت یاد شده اتفاق افتاده که ۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است البته احتمال دارد تا پایان طرح نیز شاهد افزایش تلفات باشیم.

جانشین فرمانده پلیس راه کشور اظهار کرد: در صورت بی توجهی به قوانین رانندگی قطعا آمار افزایش خواهد داشت چرا که در بسیاری از استان‌ها شاهد بارندگی هستیم لذا رانندگان باید فاصله طولی را رعایت کنند.

مومنی با اشاره به اینکه در حال حاضر بزرگترین عملیات ترافیکی کشور در جریان است، گفت: امروز بازدیدی از محور‌های درون و برون شهری آذربایجان شرقی داشتیم، چون یکی از هشت استان مهم کشور در زمینه تردد‌های جاده‌ای کشور است.

وی افزود: ۵۵ درصد تصادفات کشور در این هشت استان رخ می‌دهد که امید است با اقدامات مسئولان شاهد کاهش تصادفات در ایام نوروز در این استان‌ها باشیم.

سردار مومنی اظهار کرد: در تخلفات رانندگی بی توجهی به جلو در کشور ۴۶ درصد است که در آذربایجان شرقی به ۴۸ درصد رسیده، انحراف به چپ و سبقت غیر مجاز در کشور ۱۰ درصد است، اما در آذربایجان شرقی به ۱۲ درصد رسیده و در موضوع واژگونی خودرور آمار کشوری ۲۶ درصد است ولی در این استان ۳۰.۴ درصد است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.