صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اقامت ۳ میلیون مسافر در مشهد از ابتدای سفر‌های نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۳۵۰۱
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
فرماندار مشهد از اقامت ۳ میلیون مسافر در مشهد از ابتدای سفر‌های نوروزی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسن حسینی در حاشیه بازدید استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان استان و مشهد از ایستگاه راه‌آهن شهید رئیسی افزود: سطح اشغال در اماکن رسمی ۷۳ درصد، در اماکن موقت ۷۶ درصد و در اماکن اضطراری ۴۵ درصد است و هنوز ظرفیت‌های خوبی برای پذیرش زائران وجود دارد.

وی با اشاره به آمادگی بالای مشهدالرضا برای پذیرایی از زائرین حضرت رضا (ع) در ایام نوروز گفت: مشهد با آمادگی بسیار عالی در خدمت زائرین است و همه تمهیدات لازم برای رفاه و آسایش زائرین فراهم شده است.

حسینی در خصوص بارندگی‌های اخیر نیز توضیح داد: بارندگی‌های امروز باعث شد تا کمپ زائرپذیر غدیر مشهد، مدیریت و چادر‌ها به مکان‌های ایمن‌تری منتقل شود و هیچ مشکلی در این زمینه پیش نیامده است.

فرماندار مشهد همچنین با اشاره به تردد بیش از ۸۰ درصد زائرین با وسیله نقلیه شخصی، گفت: در بخش حمل و نقل، تعداد زیادی رام قطار به ناوگان اضافه شده و تاکنون ۹۲۴ رام قطار از ۲۳ اسفند پارسال تا امروز در مسیر تهران به مشهد حرکت کرده‌اند و بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر را سرویس‌دهی کرده‌اند.

وی در پایان با اشاره به رضایت زائرین از خدمات ارائه شده، اظهار امیدواری کرد که این شرایط مطلوب تا پایان تعطیلات فروردین ادامه یابد.

منبع: صداوسیما

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.