صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نایب‌رئیسی شورای کشتی آسیا به علیرضا دبیر رسید

  • کد خبر: ۳۲۳۵۱۸
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
رئیس فدراسیون کشتی پس از کسب کرسی کمیسیون فنی اتحادیه جهانی کشتی به عنوان نایب‌رئیس و عضو هیات‌رئیسه شورای کشتی آسیا انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انتخابات شورای کشتی آسیا با بیشترین مشارکت در تاریخ این شورا ظهر امروز در شهر امان، پایتخت اردن برگزار شد. در این انتخابات ۳۸ فدراسیون آسیایی شرکت کردند که علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی ایران با کسب ۲۷ رأی به عنوان سومین نفر به عضویت هیات‌رئیسه شورای کشتی آسیا درآمد.

محمد زاید از اردن و میزبان این مجمع، با ۳۴ رای اول شد و یه ژانگ عضو هیات‌رئیسه اتحادیه جهانی کشتی از چین ۲۸ رأی کسب کرد.

این در حالی بود که هفت نفر می‌توانستند برای کسب این کرسی تلاش کنند و هر نامزد باید ۲۰ رای را به دست می‌آورد و دولت تورلیخانف، رئیس سابق شورای کشتی آسیا، با ۱۶ رأی نتوانست به عضویت هیات‌رئیسه این شورا دربیاید.

یکی دیگر از موفقیت‌های رئیس فدراسیون کشتی، کسب هفت رای از هفت رای ماخوذه اعضای جدید هیات‌رئیسه برای کسب کرسی نایب‌رئیسی شورای کشتی آسیا بود.

علیرضا دبیر به دلیل مشغله کاری در فدراسیون کشتی و تمرکز بر موفقیت تیم‌های ملی کشتی کاندیدای ریاست شورای کشتی آسیا نشد.

در این انتخابات نماینده اردن محمد زیاد العوامله از اردن به عنوان رئیس و کنچ لی از کره جنوبی به عنوان دبیر کل انتخاب شدند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.