صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بهار را قاب بگیرید | جشنواره عکس «بهار در بهار» منتظر نگاه هنرمندان

  • کد خبر: ۳۲۳۶۱۴
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
رئیس خانه هنرمندان شهرداری مشهد، از انتشار فراخوان جشنواره عکس «بهار در بهار» خبر داد و گفت: این جشنواره با هدف ثبت زیبایی‌های فصل بهار و مناسبت‌های نوروزی و مذهبی در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یاسر سلطانی، با اشاره به موضوعات متنوع این جشنواره، اظهار کرد: شرکت‌کنندگان می‌توانند در محور‌های مختلفی از جمله بهار در بهار، خانواده من، دیدار‌های آشنا، بهار زیارتی، شب‌های قدر و همچنین موضوع ویژه مشهد نوروزی آثار خود را ارسال کنند.

وی با تأکید بر آزادی عمل هنرمندان در انتخاب سوژه‌ها خاطرنشان کرد: هنرمندان می‌توانند از تمامی بخش‌های جشنواره نظیر المان‌های شهری، دیوارنگاره‌ها، آثار نوری پارک کوهسنگی و رویداد ملی نورنما، سرودها، نمایش‌ها و گرافیک‌های شهری عکاسی کنند. حتی عکس‌های خانوادگی و لحظات شخصی نیز در بخش‌های مربوطه قابل ارسال هستند.

رئیس خانه هنرمندان شهرداری مشهد درخصوص شرایط شرکت در جشنواره تصریح کرد: این رقابت هنری محدودیتی از نظر تجهیزات ندارد و هنرمندان می‌توانند با دوربین حرفه‌ای یا حتی گوشی موبایل از آثار خود عکاسی کنند. همچنین شرکت در جشنواره کاملاً رایگان است و همه علاقه‌مندان می‌توانند تا ۱۸ فروردین‌ماه آثار خود را به سایت artmashhadevent.ir ارسال نمایند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.